НАЧАЛО Алткойни

3 алткойна, които може да са добри дългосрочни инвестиции

15.05.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 алткойна, които може да са добри дългосрочни инвестиции

Познат крипто стратег идентифицира няколко алткойна, които според него ще се представят по-добре от по-широкия пазар, когато условията се подобрят.

Анализаторът, известен като “The Crypto Dog” сподели, че е оптимист за дългосрочните перспективи на Near (NEAR), тъй като криптовалутата се е отличила през този цикъл и очаква тя да нарасне, когато крипто пазарът набере скорост.

Според експертът NEAR последователно демонстрира относителна сила, особено заедно с монетите, свързани с AI тенденцията.

Освен това The Crypto Dog следи отблизо друг алткойн от първи слой – AIOZ (AIOZ). Той изрази готовност да държи AIOZ в продължение на няколко месеца:

През последните няколко месеца [токенът] се търгува в рамките на рейндж и се очаква да се възстанови, представяйки се по-добре, когато пазарът се възстанови. Търгувам по-малко, като се съсредоточавам върху по-големи, дългосрочни позиции.

Последният алткойн, на който анализаторът обърна внимание е Xai (XAI), крипто проект, фокусиран върху игрите. Той вярва, че XAI има потенциал да се повиши с близо 60% от сегашните си нива до $1 през следващите седмици.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.