Home

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

22.06.2024 7:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути "Il Capo" привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

Il Capo е оптимистично настроен за FET, AGIX и OCEAN, които скоро ще се слеят. Този ход получи подкрепа от крипто борсата Binance, която обяви, че ще улесни сливането.

Аналлизаторът вярва в силата на тези токени в сектора на изкуствения интелект (AI). Той очаква, че сливането, чието приключване е планирано за юли, ще стимулира растежа на сектора. Според него тези три алткойна, които сега са известни под общото име ASI, изглеждат стабилни и обещаващи.

Той също така изтъкна, че Nvidia, ключов играч в сектора на AI, напоследък показва относителна устойчивост, което контрастира с представянето на свързаните с изкуствения интелект алткойни в крипто пространството.

Il Capo разкри, че портфейлът му е силно концентриран в AI алткойни, включително токени с ниска и висока пазарна капитализация, което подчертава увереността му в потенциала на сектора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.