Home

Цената на Биткойн вероятно ще се задържи на настоящите си нива, съдейки по историята

27.06.2024 8:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн вероятно ще се задържи на настоящите си нива, съдейки по историята

Познат крипто анализатор смята, че Биткойн (BTC) вероятно ще запази сегашните си нива след кратката корекция до диапазона от $59,000.

Експертът, известен в X (Twitter) като Rekt Capital посочи историческите тенденции, които предполагат, че Биткойн вероятно ще продължи да се търгува в диапазон, достигайки дъно при $60,000 на седмичната графика, преди евентуално да пробие.

Според него исторически погледнато, Биткойн не е успявал да пробие високия диапазон на повторна акумулация в началото на периода след халвинга. Освен това той припомни, че BTC никога не е губил дъното на този диапазон като подкрепа през този период.

Анализаторът обясни още, че макар настоящият цикъл на Биткойн да е започнал по-бързо от предишните, оттогава темпото му се е забавило, което предполага, че е вероятно да настъпи по-типичен бичи период.

Той заяви:

Историята предполага, че на хоризонта може да се появи по-дълъг бичи период. Темпът на ускоряване на Биткойн се забави чрез консолидация в рамките на диапазона на повторна акумулация, намалявайки от 260 дни на 160 дни.

Също така Rekt Capital отбеляза, че Биткойн може би формира модел на низходящ канал на седмичната графика, тъй като отново тества критичното ниво на подкрепа от $60,000:

Тъй като BTC се приближава към зоната на предишния си исторически връх, за да я тества отново като подкрепа, е важно да се разгледат потенциалните нови модели, които биха могли да се появят по време на това отдръпване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Инвеститорите не трябва да се успокояват – Биткойн все още може да падне до $50,000

Неотдавнашният спад на цената на Биткойн под границата от $60,000 предизвика широка дискусия на крипто пазара за потенциалните бъдещи движения.

29.06.2024 22:00 2мин. четене

Алткойн сезонът може да е по-близо, отколкото си мислим – ето защо

Крипто нализаторът Кевин Свенсън смята, че алткойн сезонът – период, в който алткойните значително превъзхождат Биткойн (BTC) – е неизбежен.

29.06.2024 19:00 1мин. четене

Биткойн майнинг компанията CleanSpark обяви нова сделка за $155 милиона

Биткойн миньорът CleanSpark обяви плановете си да се слее с Griid Infrastructure, като придобие всички обикновени акции на компанията в сделка на стойност $155 милиона.

29.06.2024 15:00 1мин. четене

Нещата може да се влошат за Биткойн, въпреки бичите сигнали

Икономистът Питър Шиф отправи предупреждение, в което прогнозира мрачни перспективи за инвеститорите в Биткойн (BTC).

29.06.2024 13:01 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.