Home

Топ 3 причини защо Биткойн може да се върне към $70,000 тази седмица

17.06.2024 7:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 причини защо Биткойн може да се върне към $70,000 тази седмица

Към момента на писане на статията Биткойн (BTC) показва, че се е възстановява леко, като се е повишил с 0.54% в рамките на 24 часа, достигайки ниво от $66,506.

Подобно покачване обаче е само първоначален сигнал за началото на рали, поради което тази тенденция все още може да е само възстановяване.

Нарастващите разходи за водещата криптовалута имат 3 основни причини за възходящото движение на цената.

Първият от тези три фактора са транзакциите на дребно и китовете, вторият – социалните настроения и последният – въздействието на спот Биткойн ETF продуктите.

Размерът на транзакциите на дребно и едро е жизненоважен показател за това дали в екосистемата на Биткойн се вливат средства или не. Сегашният обем на търговията привлича внимание, въпреки че не е толкова висок, колкото беше по време на бума ($12,487,097,412 спрямо $24,103,230,258). В близко бъдеще колебанията ще намалеят, защото китовете започват да поемат контрола върху сделките.

Спот борсово търгуваните фондове за Биткойн имат огромно влияние върху пазара. BTC е много чувствителен за трейдърите на Уолстрийт. Те се влияят не само от пазарите, но и от промяната в начина, по който инвеститорите възприемат криптовалутата. предизвикана дори от незначителни “слухове” или изявления.

Отрицателният поток на ETF продуктите от последните 3 дни бе отчасти причинен от изтичането на капитал от GBTC на Grayscale Investment. Ако тази тенденция се обърне през следващата седмица, това може да окаже значително влияние върху цената на Биткойн и да я доведе до желаното ниво.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.