Home

Цената на Биткойн вероятно ще се задържи на настоящите си нива, съдейки по историята

27.06.2024 8:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн вероятно ще се задържи на настоящите си нива, съдейки по историята

Познат крипто анализатор смята, че Биткойн (BTC) вероятно ще запази сегашните си нива след кратката корекция до диапазона от $59,000.

Експертът, известен в X (Twitter) като Rekt Capital посочи историческите тенденции, които предполагат, че Биткойн вероятно ще продължи да се търгува в диапазон, достигайки дъно при $60,000 на седмичната графика, преди евентуално да пробие.

Според него исторически погледнато, Биткойн не е успявал да пробие високия диапазон на повторна акумулация в началото на периода след халвинга. Освен това той припомни, че BTC никога не е губил дъното на този диапазон като подкрепа през този период.

Анализаторът обясни още, че макар настоящият цикъл на Биткойн да е започнал по-бързо от предишните, оттогава темпото му се е забавило, което предполага, че е вероятно да настъпи по-типичен бичи период.

Той заяви:

Историята предполага, че на хоризонта може да се появи по-дълъг бичи период. Темпът на ускоряване на Биткойн се забави чрез консолидация в рамките на диапазона на повторна акумулация, намалявайки от 260 дни на 160 дни.

Също така Rekt Capital отбеляза, че Биткойн може би формира модел на низходящ канал на седмичната графика, тъй като отново тества критичното ниво на подкрепа от $60,000:

Тъй като BTC се приближава към зоната на предишния си исторически връх, за да я тества отново като подкрепа, е важно да се разгледат потенциалните нови модели, които биха могли да се появят по време на това отдръпване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Популярен икономист прогнозира ръст на златото, но остава скептичен към Биткойн

Питър Шиф, известен икономист и критик на Биткойн, прогнозира, че на фона на променящата се пазарна динамика златото ще се представи по-добре от водещата криптовалута.

12.07.2024 16:00 1мин. четене

Биткойн може да се срине под $53,000 според анализатор

Известен анализатор, познат като Bluntz, предупреждава инвеститорите в Биткойн (BTC) след неотдавнашния безуспешен пробив на криптовалутата.

12.07.2024 14:15 1мин. четене

Основателят на VanEck коментира представянето на Биткойн и златото

Ян ван Ек, главен изпълнителен директор на VanEck, участва в телевизионно предаване на CNBC, за да обсъди акциите с малка пазарна капитализация, крипто пазара и др.

12.07.2024 13:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.