Home

Цената на Биткойн се срина, но това не спира Робърт Кийосаки да купува още

25.06.2024 7:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн се срина, но това не спира Робърт Кийосаки да купува още

Стойността на Биткойн (BTC) отбеляза забележителен спад напоследък. Въпреки този спад Робърт Кийосаки, автор на книгата "Богат татко, беден татко", остава оптимист за криптовалутата.

Към момента на писане на статията BTC се оценява на малко над $60,000, което отразява спад от 6.62% през последните 24 часа. През изминалата седмица стойността на Биткойн се понижи с повече от 10%, което предизвика безпокойство сред крипто ентусиастите.

Тази низходяща тенденция в цената на Биткойн вероятно ще създаде два вида инвеститори: такива, които ще се възползват от спада, за да купят повече BTC, и такива, които ще решат да продадат своите авоари.

Робърт Кийосаки изрази предпочитанията си към първата група, заявявайки намерението си да използва спада на цената като възможност да увеличи своите BTC притежания.
След като го придобие, той планира да задържи активите си за неопределено време, подобно на инвестиционната стратегия на Уорън Бъфет.

Ако пазарните сривове ви плашат, продайте и се дръжте здраво за работата си, което е препоръчително за повечето служители“, публикува известният автор в X.

“С прости думи, предприемачите и служителите представляват противоположните страни на една и съща монета.”

Като се има предвид добре известната подкрепа на Кийосаки за Биткойн, изявленията му не са изненадващи. Неотдавнашните му коментари идват само седмица, след като той разкритикува онези, които твърдят, че BTC е надценен. Опирайки се на бестселъра си “Богат татко, беден татко“, той призова за повече инвестиции в криптовалутата.

“Печалбата ви се получава, когато купувате, а не когато продавате“, повтори той, повтаряйки урок от книгата си.

Кийосаки е твърдо убеден, че цената на Биткойн не е достигнала своя връх. Затова той съветва потенциалните инвеститори да закупят толкова, колкото могат да си позволят, и да продължат да акумулират.

По-широката крипто общност продължава да се надява, че водещата криптовалута ще се възстанови до края на този месец.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога Биткойн може да се върне към историческия си връх според анализатор

Известният търговец на криптовалути Майкъл ван де Поуп наскоро заяви, че криптовалутата Omni Network (OMNI) може да е готова за значителен възход.

20.07.2024 21:00 2мин. четене

Голяма американска банка инвестира значителни средства в този Биткойн ETF

Хънтър Хорсли, главен изпълнителен директор на Bitwise Invest, обяви, че голяма американска банка поема значителен ангажимент към спот BTC ETF на Bitwise, както и към други ETF-и с фокус върху криптовалутите.

20.07.2024 20:00 1мин. четене

Над $2 милиарда са постъпили в американските спот Биткойн ETF-и за последните 2 седмици

Американските спот борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн са привлекли над $2 милиарда през последните две седмици, което отразява подновения пазарен оптимизъм.

20.07.2024 18:00 1мин. четене

Доклад на ARK Invest изтъква устойчивостта на Биткойн на фона на пазарните предизвикателства

През 2020 г. германските власти ликвидираха 50,000 BTC, иззети от платформата за “пиратско” съдържание Movie2k, което доведе до спад на цените на Биткойн от над $70,000 до под $55,000.

20.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.