Home

Цената на Биткойн се срина, но това не спира Робърт Кийосаки да купува още

25.06.2024 7:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн се срина, но това не спира Робърт Кийосаки да купува още

Стойността на Биткойн (BTC) отбеляза забележителен спад напоследък. Въпреки този спад Робърт Кийосаки, автор на книгата "Богат татко, беден татко", остава оптимист за криптовалутата.

Към момента на писане на статията BTC се оценява на малко над $60,000, което отразява спад от 6.62% през последните 24 часа. През изминалата седмица стойността на Биткойн се понижи с повече от 10%, което предизвика безпокойство сред крипто ентусиастите.

Тази низходяща тенденция в цената на Биткойн вероятно ще създаде два вида инвеститори: такива, които ще се възползват от спада, за да купят повече BTC, и такива, които ще решат да продадат своите авоари.

Робърт Кийосаки изрази предпочитанията си към първата група, заявявайки намерението си да използва спада на цената като възможност да увеличи своите BTC притежания.
След като го придобие, той планира да задържи активите си за неопределено време, подобно на инвестиционната стратегия на Уорън Бъфет.

Ако пазарните сривове ви плашат, продайте и се дръжте здраво за работата си, което е препоръчително за повечето служители“, публикува известният автор в X.

“С прости думи, предприемачите и служителите представляват противоположните страни на една и съща монета.”

Като се има предвид добре известната подкрепа на Кийосаки за Биткойн, изявленията му не са изненадващи. Неотдавнашните му коментари идват само седмица, след като той разкритикува онези, които твърдят, че BTC е надценен. Опирайки се на бестселъра си “Богат татко, беден татко“, той призова за повече инвестиции в криптовалутата.

“Печалбата ви се получава, когато купувате, а не когато продавате“, повтори той, повтаряйки урок от книгата си.

Кийосаки е твърдо убеден, че цената на Биткойн не е достигнала своя връх. Затова той съветва потенциалните инвеститори да закупят толкова, колкото могат да си позволят, и да продължат да акумулират.

По-широката крипто общност продължава да се надява, че водещата криптовалута ще се възстанови до края на този месец.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предупреждение за срив на цената на Биткойн от крипто експерт

Анализатор и крипто трейдър, известен под псевдонима DonAlt, сподели мечи възгледи за Биткойн (BTC).

28.06.2024 16:00 1мин. четене

Ето защо Робърт Кийосаки не би инвестирал в Биткойн ETF

Прочутият автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки предизвика дискусии в крипто общността с неотдавнашните си забележки относно Биткойн ETF. 

28.06.2024 13:30 2мин. четене

Етериум ETF ще привлече $15 милиарда според директор на Bitwise

Главният оперативен директор на Bitwise Мат Хуган прогнозира, че спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум ще отчетат нетен приток от $15 милиарда през първите 18 месеца от началото на търговията.

28.06.2024 8:30 1мин. четене

Биткойн е спасението от геополитическата несигурност според ръководител на BlackRock

Джей Джейкъбс, ръководител във финансовия гигант BlackRock, разглежда Биткойн като средство за хеджиране срещу геополитическа нестабилност.

28.06.2024 7:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.