НАЧАЛО Прессъобщения

2024 Пазарните възходи: Aave, Raboo и Polkadot се превръщат в ключови играчи в процъфтяващото крипто пространство

02.04.2024 9:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2024 Пазарните възходи: Aave, Raboo и Polkadot се превръщат в ключови играчи в процъфтяващото крипто пространство

С идването на 2024 г. крипто сферата преживява безпрецедентен подем, а Aave, Raboo и Polkadot са водещи като ключови сили в процъфтяващото пространство.

С Raboo, която в момента е в центъра на вниманието заради първия си етап на предварителна продажба на цена от $0.003 на токен, анализаторите правят смели прогнози.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Те предвиждат зашеметяващ 100Х ръст в деня на стартиране и 233% ръст по време на предварителната продажба. Нека разберем защо!

Aave: Революция в DeFi областта и възнаграждаване на общността

Тази седмица пейзажът на Aave гръмна с вълнуващи актуализации и обещаващ ръст в представянето на цената на Aave. Тъй като Aave DAO прие предложението за разгръщане на версия 3 в мрежата Metis, вълнението в нейната общност нарасна, демонстрирайки непоколебимия ангажимент на Aave за подобряване на мащабируемостта и потребителското изживяване.

Освен това иновативната инициатива на Aave за организиране на airdrop, Merit, раздвижи DeFi пространството, обещавайки награди за кредитополучателите на wETH и GHO, затвърждавайки ролята на Aave в насърчаването на жизнена и ангажирана общност. Тези стратегически ходове, в съчетание с оптимистичната ценова траектория през последната седмица, сигнализират за светлото бъдеще на Aave, което завладява както инвеститорите, така и потребителите.

Raboo: Вашият билет за следващия голям триумф на криптовалутите

Raboo е готова да издигне меме играта до нови ослепителни висоти. Става дума за насърчаване на страстна общност чрез иновативното интегриране на Social-Fi, изкуствения интелект и изкуството за създаване на мемета. Включете се във вълнуващи меме битки, печелете награди и получавайте възнаграждения в екосистема, преливаща от NFT, ексклузивни стоки и хумор, генериран от AI, който поддържа духа на творчеството жив.

Ангажиментът на платформата към иновациите се разпростира върху стейкинг стратегиите и очакваното с нетърпение пускане на NFT, което е готово да предложи награди и ексклузивност. Тайното оръжие на Raboo, Rabooscan, дава възможност на платформата да претърсва интернет за най-новите и забавни мемета, като гарантира, че общността остава на в крак с дигиталното изкуство в интернет.

С откриването на предварителната продажба започва възможността да се присъедините към това пионерско пътуване. Предвиждайки да скочи с 233% по време на предварителната продажба и очаквайки зашеметяващ 100Х скок в деня на стартиране, Raboo си поставя за цел да преобрази икономиката на меметата и да заяви своето място сред 20-те най-големи криптовалути.

Polkadot: Гигант се събужда в търсене на нови висоти

Тази седмица динамичната екосистема на Polkadot кипеше от енергия, белязана от Mandala Chain, която спечели последния слот за параверига, и Sub0 Asia 2024, която предизвика иновации в Банкок. Тези важни моменти подчертават неуморния стремеж на Polkadot към децентрализирано бъдеще, обединявайки глобалната общност около своята новаторска визия.

Междувременно темата за прогнозиране на цената на Polkadot блесна, отразявайки бичи настроения, като анализаторите прогнозираха краткосрочни печалби. Прогнозата за цената на Polkadot намеква за пробив над $10, подхранван от силния скок от 17% само през последната седмица. За всеки, който следи пътя на Polkadot, тези събития представят картина за мрежа във възход, готова за още по-големи постижения.

Заключение

С развитieto на 2024 г. крипто пазарът е свидетел на значителни скокове, като Aave, Raboo и Polkadot са начело на този динамичен пейзаж. Според разработчиците токените на Raboo, които понастоящем са в първия етап на предварителна продажба на цена от едва $0.003, са позиционирани за експлозивен 100X ръст в деня на пускането си, подкрепен от прогнозите на анализаторите за зашеметяващо 233% увеличение по време на етапа на предварителна продажба.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Търговец твърди, че Solana (SOL) “показва признаци на умора”, и вярва, че тези две криптовалути ще превземат бичото рали

Промяната е единствената константа на пазара на търсенето и предлагането. Точно толкова бързо, колкото тенденциите се покачват, те могат и да паднат, което изисква от трейдърите да останат постоянно нащрек за следващата голяма възможност.

04.05.2024 22:13 4 мин. четене

Проучване на границите: Koala Coin (KLC) се издига, Cardano (ADA) постига успехи с Huawei, а Sei (SEI) демонстрира сила

Подобно на това, че Джон МакАфи е предсказал бичия поход през 2024 г., анализаторите предвиждат, че новият стартъп Koala Coin (KLC) може да се издигне до светлината на прожекторите.

04.05.2024 19:18 3 мин. четене

Bitcoin реализира ръст, докато цената на Bitcoin Cash се възстановява, а борсата DTX е свидетел на рекорден приток на капитали на фона на нарастващото търсене на предпродажбата

DTX Exchange привлича значителни инвестиции с над $500,000, събрани в предпродажбата, демонстрирайки авангардни функции за търговия и рязко нарастване на търсенето.

04.05.2024 19:00 3 мин. четене

Internet Computer (ICP) се завръща с исторически скок, а предпродажбата на ALGT се превръща в магнит за китовете след преминаването на $4.32 милиона

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива и изпитва драматични колебания в цените. Докато някои проекти избледняват в неизвестност, други възкръсват от пепелта, предизвиквайки очакванията.

04.05.2024 16:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.