НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin реализира ръст, докато цената на Bitcoin Cash се възстановява, а борсата DTX е свидетел на рекорден приток на капитали на фона на нарастващото търсене на предпродажбата

04.05.2024 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin реализира ръст, докато цената на Bitcoin Cash се възстановява, а борсата DTX е свидетел на рекорден приток на капитали на фона на нарастващото търсене на предпродажбата

DTX Exchange привлича значителни инвестиции с над $500,000, събрани в предпродажбата, демонстрирайки авангардни функции за търговия и рязко нарастване на търсенето.

Напоследък Bitcoin (BTC) показва устойчиовост в цената въпреки историческата си роля на пазарен лидер, докато Bitcoin Cash (BCH) отбеляза значителен отскок.

Като добави към тази енергия, борсата DTX привлече вниманието на инвестиционната общност, привличайки забележителни капиталови потоци по време на фазата на предварителна продажба със своите търговски функции и благоприятни за инвеститорите политики.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Bitcoin (BTC) се стабилизира: На фона на пазарните сътресения Bitcoin запазва стабилна позиция на ниво $63,600. Bitcoin (BTC), оригиналната криптовалута, остава барометър за сектора. Създаден от неизвестно лице или група хора под псевдонима Сатоши Накамото, Bitcoin революционизира концепцията за парите и постави основите на други дигитални валути. Въпреки статута си, цената на Bitcoin напоследък е сравнително стабилна, което изглежда необичайно за волатилен пазар.

Освен това пазарна капитализация на Bitcoin възлиза на приблизително $1.25 трилиона, което е с 4% повече от вчера.

Bitcoin Cash (BCH) се изстрелва: показва силно рали към $470 с ръст от 4%

Bitcoin Cash (BCH) е форк от Bitcoin, създаден през 2017 г., за да позволи обработката на повече транзакции с по-бързи темпове. В отговор на проблемите с мащабируемостта, с които се сблъскваше Bitcoin, BCH извоюва своя ниша, като наблегна на практическата, ежедневна функционалност, а не само на съхранението на стойност. На цена от $465 към 4 май BCH наскоро отбеляза скок от 4% както в цената, така и в пазарната си капитализация.

Този отскок показва нарастващото доверие на инвеститорите в алтернативни криптовалути, които значително подобряват първоначалния модел на Bitcoin. Тъй като Bitcoin поддържа по-стабилен курс, отскокът на Bitcoin Cash подсказва, че инвеститорите диверсифицират портфейлите си в рамките на крипто пространството, търсейки активи, които предлагат както стабилност, така и потенциал за значителни печалби.

Нарастващата оценка на Bitcoin Cash може да отразява по-широка тенденция към приемане на криптовалути със специфични технологични постижения или нишови приложения.

Търсенето на борсата DTX нараства: Инвеститорите се присъединяват към успешната предварителна продажба след достигането на $500,000

DTX не е просто поредната крипто борса; тя разполага с иновативна технологията за търговия с функции като 1,000Х ливъридж без KYC изисквания, разпределени басейни за ликвидност и портфейл без попечителство.

Подобни функции са не просто иновативни; те променят правилата на играта, като предлагат на търговците безпрецедентна свобода и гъвкавост при управлението на техните дигитални активи.

Неотдавнашните данни за предварителните продажби на DTX Exchange са доказателство за нейната огромна популярност. С над $500,000, набрани до момента, и $100,000 само за два дни публична предварителна продажба, DTX се подготвя за голямо пазарно въздействие.

DTX Exchange задминава крипто гигантите с над $100,000, набрани само за два дни предварителна продажба

Инвеститорите са ентусиазирани от потенциала на DTX Exchange, което се доказва от бързото нарастване на притока на капитали и цената на предварителната продажба, която вече е определена да се увеличи от $0.04 до $0.06 в следващия кръг. Този скок отразява пазарния оптимизъм и показва нарастващото търсене на платформи, които дават на потребителите повече автономност и по-малко триене.

Въпреки че Bitcoin остава лидер в сектора на криптовалутите, бързото възстановяване на Bitcoin Cash подчертава апетита на пазара за функционални и мащабируеми алтернативи. На фона на тези развития DTX Exchange издълбава ниша, като съчетава най-добрите аспекти на децентрализираните и централизираните борси, предлагайки комбинация от иновации, сигурност и потребителски контрол.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.