НАЧАЛО Алткойни

Solana може да измести Етериум според топ крипто трейдър

02.04.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana може да измести Етериум според топ крипто трейдър

Опитен трейдър предупреждава да не се приема за даденост, че позицията на Етериум (ETH) като водеща платформа за смарт договори е неуспорима.

Трейдърът, известен като The Flow Horse, предполага, че траекторията на Етериум (ETH) може да наподобява тази на Compaq Computer Corporation, която някога доминираше в своята индустрия, преди да избледнее и в крайна сметка да бъде придобита от HP през 2002 г.

Според The Flow Horse вероятността Solana (SOL) да изпревари Етериум се е увеличила. Той отбелязва бичите настроения сред най-верните поддръжници на Етериум, което показва очакване за потенциална промяна в полза на Етериум.

Въпреки това той подчертава, че на динамичния крипто пазар обявяването на която и да е платформа за краен лидер е преждевременно. Той прави паралел с известността на Compaq в началото на персоналните компютри, като посочва, че макар понастоящем Етериум да заема важна позиция, това не гарантира трайна доминация.

The Flow Horse наблюдава експлозивното разрастване на екосистемата на меме криптовалута в мрежата на Solana, което води до значителен скок в обема на търговията на базираните на Solana децентрализирани борси (DEX).

Трейдърът съветва да не се подценява “котката в кучешкия свят” (MEW), нов меме токен. Той предполага, че MEW може дори да си осигури листване в Coinbase преди “Dogwifhat” (WIF), водещата меме криптовалута на Solana.

В заключение The Flow Horse с чувство за хумор отбелязва непредсказуемостта на пазара, като съветва да не се пренебрегват проекти с неочаквана динамика и значителна пазарна капитализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) може да се срине – какво трябва да знаем

Анализатор и търговец на криптовалути, познат като Credible Crypto, изрази песимистична прогноза за цената на Cardano (ADA).

21.04.2024 7:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на Solana за следващата седмица

По-рано днес световният пазар на криптовалути се сблъска с волатилност, предизвикана от ескалиращото напрежение в Близкия изток.

20.04.2024 22:00 1 мин. четене

Отпразнува ли Илон Мъск “Денят на Dogecoin”?

Днес, 20 април, глобалната общност на Dogecoin празнува “Денят на DOGE”. Интересно е, че тазгодишният празник съвпадна точно с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

20.04.2024 21:00 1 мин. четене

Цената на Cardano може да скочи със 75% – време за покупка?

През последните месеци на 2023 г. и до края на март 2023 г. Cardano (ADA) показа значителни обещания, като изглеждаше готов за възходяща траектория, белязана от последователни етапи на по-високи върхове и по-високи дъна.

20.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.