НАЧАЛО Прессъобщения

Търговец твърди, че Solana (SOL) “показва признаци на умора”, и вярва, че тези две криптовалути ще превземат бичото рали

04.05.2024 22:13 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговец твърди, че Solana (SOL) “показва признаци на умора”, и вярва, че тези две криптовалути ще превземат бичото рали

Промяната е единствената константа на пазара на търсенето и предлагането. Точно толкова бързо, колкото тенденциите се покачват, те могат и да паднат, което изисква от трейдърите да останат постоянно нащрек за следващата голяма възможност.

Solana (SOL), някога блестящата звезда на крипто сферата, сега показва признаци на забавяне, оставяйки инвеститорите нетърпеливи да проучат свежи пътища за потенциален растеж. настъпват Retik Finance (RETIK) и Mantle (MNT), две дигитални валути, готови да откраднат светлината на прожекторите в предстоящото бичо рали.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С отслабването на инерцията на SOL, погледите се насочват към RETIK и MNT като към новите любимци на криптопазара.

Спадът на Solana (SOL)

Solana, някога приветствана като могъща сила в сферата на криптовалутите, наскоро се сблъска със спад, който е малко над 20% на месечна база. Скорошен анализ на ценовите прогнози и техническите показатели на Solana разкрива смесени перспективи, като през последните 7 дни се наблюдава скромен ръст от 5%. В перспектива до 2024 г. експертите предвиждат само незначителен растеж за Solana, като прогнозите сочат върхове малко над текущата ѝ цена, въпреки печалбите от 4% през последните 24 часа. Освен това стабилното представяне на SOL през първото тримесечие на 2024 г. няма реално въздействие върху печалбите на токена, тъй като Solana вече проявява признаци на умора, което подтиква инвеститорите да проучат алтернативни възможности на пазара.

Retik Finance (RETIK): Бичият претендент

Една криптовалута, която със сигурност е привлякла вниманието на търговците, е Retik Finance (RETIK). За забележително кратък период от време RETIK отбеляза експоненциален растеж, като нарасна от $0.030 до $0.12. С цена при листване на борсите, определена на $0.15, RETIK представлява примамлива инвестиционна възможност за трейдърите, търсещи значителна възвръщаемост. Пазарните анализатори прогнозират, че RETIK може да поведе бичия цикъл, като прогнозите на разработчиците намекват за зашеметяващо 1,000-кратно увеличение до $150 до края на 2024 г. Иновативната екосистема на платформата, включваща портфейла Retik Wallet, дебитните DeFi карти и Retik Pay, получи широко признание за потенциала си да революционизира глобалния финансов пейзаж.

Mantle (MNT): Изгряваща звезда

Друга криптовалута, която набира популярност сред търговците, е Mantle (MNT). Веригата от втори слой на Етериум се покачи до исторически връх, достигайки $1.48 през последната седмица на март 2024 г., след като се листна на водещата централизирана борса в Южна Корея – Upbit. Програмата за възнаграждения на Mantle, въведена през март, допълнително засили представянето на токена, надминавайки конкурентните от втори слой като OP на Optimism и ARB на Arbitrium. Токенът MNT стартира 2024 г. с цена от $0.6431 и текуща цена на търговия от $1.04, MNT се бори за печалби, тъй като за последните 24 часа (към момента на писане на статията) отразява 1% ръст, но 4% спад за последните 7 дни и 18% спад за последния 1 месец, като ентусиастите предвиждат 10Х увеличение до $15 до края на 2024 г. Впечатляващата инерция на токена през първото тримесечие на 2024 г. подчертава потенциала му да процъфтява в предстоящото бичо рали.

Експертни прозрения и пазарни анализи

Въз основа на експертни прозрения и щателен пазарен анализ е очевидно, че RETIK и MNT може да са подготвени за растеж, засенчвайки представянето на Solana в предстоящото бичо рали. Докато Solana (SOL) може да предложи скромна възвръщаемост, потенциалните печалби от RETIK и MNT са несравними. Разработчиците прогнозират, че RETIK може да се покачи с изумителните 1,000 пъти, като ако това наистина се случи, при сегашната му търговска цена инвеститор с портфейл от $50 ще скочи до $50,00. По подобен начин се прогнозира, че Mantle (MNT) ще постигне значителни печалби, като нейната цена се очаква да нарасне до $15, което означава увеличение на портфейла от $1,000 до $10,000. Тези прогнози подчертават огромния потенциал за значителна възвръщаемост, който RETIK и MNT предлагат на умелите трейдъри и инвеститори.

Заключение

Тъй като Solana показва признаци на умора, трейдърите насочват вниманието си към алтернативни активи с по-голям потенциал за растеж. RETIK и MNT се очертават като лидери, а експертите предвиждат забележителна възвръщаемост за инвеститорите. Със своите иновативни екосистеми и силни пазарни резултати RETIK и MNT са готови да засенчат Solana и да поведат в предстоящото бичо рали.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.