НАЧАЛО Алткойни

2 криптовалути, които потенциално може да са добра инвестиция през април

24.03.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 криптовалути, които потенциално може да са добра инвестиция през април

Въпреки неотдавнашното възстановяване на пазара, което предизвика краткосрочни мечи настроения, средносрочните перспективи пред пазара на криптовалути остават бичи.

Тази промяна предизвика рязко нарастване на сигналите за покупка на криптовалути, показващи силни фундаментални и технически показатели.

Значително събитие през тази седмица доведе до загуба на над $230 милиарда от общата пазарна капитализация на криптовалутите, което предизвика страх сред краткосрочните търговци, тъй като бяха тествани нивата на подкрепа.

Някои проекти обаче успяха да устоят на волатилността по-добре от други, като запазиха силните си позиции и запазиха предишните печалби.

Чрез анализ на седмичната топлинна карта на Relative Strength Index (RSI) на CoinGlass и класацията на CoinMarketCap за потенциални сигнали за покупка през април се очертаха забележителни криптовалути.

Uniswap

Uniswap (UNI) показа устойчивост, като може да се похвали със стабилен седмичен RSI от 67.35, което показва сила над средната за пазара.

Въпреки спада от 4.79% на цената през изминалата седмица, дневният RSI на UNI остава неутрален на ниво 49.22, което потенциално показва нива на подкрепа.

Като водеща децентрализирана борса, изградена върху Етериум (ETH), гъвкавостта на Uniswap в множество EVM вериги я позиционира благоприятно сред пазарните промени. Забележително е, че обявяването на токенизационния фонд на BlackRock с първоначална инвестиция от $100 милиона допринесе за пазарното представяне на UNI.

Near

Near Protocol (NEAR) също демонстрира сила, изкачвайки се в класацията на CoinMarketCap, за да си осигури 19-та позиция с пазарна капитализация от $7 милиарда. Въпреки загубата от 19% през седмицата, NEAR поддържа силен седмичен RSI от 68,91, като в момента се търгува за $6.67.

Позициониран като конкурентен блокчейн от първи слой за Web3 и DeFi, Near Protocol набляга на мащабируемостта и достъпността за разработчици.

Въпреки това, като се има предвид волатилният характер на криптовалутите, инвеститорите трябва да проявяват предпазливост и да провеждат задълбочени проучвания, преди да вземат инвестиционни решения. Въпреки че сигналите за покупка могат да показват благоприятни условия, промените в пазарната динамика могат да обезсилят тези сигнали.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.