НАЧАЛО Алткойни

$12 милиона прехвърлени в Polygon (MATIC) – Надеждите на инвеститорите се връщат

декември 3, 2022 21:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$12 милиона прехвърлени в Polygon (MATIC) – Надеждите на инвеститорите се връщат

Крипто кит прехвърли Polygon (MATIC) на стойност $12 милиона, докато топ криптоактивът показва признаци на сила.

Платформата за проследяване на големи транзакции с криптовалути Whale Alert съобщи за транзакцията и отбелязва, че големият адрес е изпратил 13,428,828 MATIC токена на водещата американска криптоборса Coinbase.

Към момента на писане на статията MATIC се търгува за $0.931. Десетият по пазарна капитализация криптоактив се е повишил с 2.25% през последните 24 часа и с близо 10% през последните седем дни. Въпреки неотдавнашните си печалби MATIC все още остава с 68% под историческия си връх от $2.92, който достигна през декември 2021 г.

MATIC се използва за валидиране на транзакциите в платформата Polygon и за уреждане на таксите, необходими за функционирането на мрежата.

Въпреки продължаващата крипто зима, Polygon има някои светли моменти. Фирмата за криптоанализ Messari съобщи, че проектът е отбелязал 191% увеличение на продажбите на NFT от края на септември. По-рано тази година Polygon също така се обедини с известни марки, като гигантите в социалните медии Meta и Reddit, както и веригата кафенета Starbucks.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) е предпочитаният инструмент за приходи на крипто борсите


Популярният криптостратег Kaleo каза на своите 549,100 последователи в Twitter, че според него MATIC ще надмине Биткойн (BTC) през следващите дни, след като пробие над диагоналната си съпротива на краткосрочната времева рамка.

Направихме малка манифестация и пробивът започна. Съпротивата [е] пробита.

Към момента на писане на статията MATIC/BTC се търгува на ниво 0,00005457 BTC ($0.93), което предполага потенциал за повишение от над 20%, ако двойката достигне целта на Kaleo на ниво 0.000066 BTC ($1.12).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене