НАЧАЛО Биткойн Алткойни

10 обещаващи криптовалути под $10 в които да инвестирате през 2019

ДЕК. 31, 2018 08:30 5 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 10 обещаващи криптовалути под $10 в които да инвестирате през 2019

С края на 2018 гoдина, всеки сериозен крипто инвеститор най-вероятно ще гледа към бъдещето, особено след като 2019-та може да бъде годината, в която крипто пазара ще се развие най-много от самото му начало и се надяваме дори да пусне своите корени във финансовата система.Във време на несигурни ICO, многобройни измами, изключителна пазарна волатилност и нисък процент на успеваемост на крипто стартъпите, има някои крипто проекти, които показват възможността за величие. Представяме Ви списък с 10 от най-обещаващите криптовалути под $10, които ще си струват инвестицията през 2019 г:


Ripple (XRP)


Не е изненадващо, че в началото на нашия списък е Ripple, който завършва годината на второ място по пазарна капитализация, задминавайки дългогодишния претендент Етериум. За тези, които не знаят, Ripple е глобална мрежа за споделяне, задвижвана от блокчейн, която позволява на физически лица и финансови институции да прехвърлят пари във всяка валута само за няколко секунди.Резултат с изображение за XRP

Въпреки пазарната крива от 2018, Ripple успя да разшири пазарната си сила чрез подписване на нови и вълнуващи партньорства с някои от най-добрите финансови институции и банки в света, което обяснява масовото приемане на протокола Ripple.

Едно от нещата, което подкрепя компанията (и вероятно ще продължи да го прави) през 2018, е фактът, че това е стартъп, който никога не е имал ICO. Това означава, че е напълно защитен от разпоредбите на SEC. В момента XRP е на цена от $0.37.


TRON (TRX)


TRON е друг крипто проект, който не само оцелява през 2018, но и прави многобройни подобрения. TRON е децентрализиран пазар, базиран на блокчейн, където хората могат да приемат, съхраняват и консумират потребителско съдържание при техните собствени условия, без намесата на посредници. Накратко, той има за цел да децентрализира интернет.Резултат с изображение за TRON TRX

Тази година TRON закупи BitTorrent и успя успешно да стартира проект Аtlas, осигурявайки му място сред най-големите децентрализирани мрежи в света. TRON има огромно предимство пред много крипто мрежи, поне когато става въпрос за мощта и скоростта на обработка, тъй като е в състояние да извърши над 2000 транзакции на секунда. Към момента, цената на един TRX токен е $ 0.020.


EOS (EOS)


Още от създаването си, EOS се позиционира като пряк конкурент на Етериум, тъй като дава възможност за разработка, хостинг и стартиране на dApps с търговски мащаб. Често разглеждан като "убиецът на Етериум", EOS е проектиран да се справи с всички недостатъци на мрежата на Виталик Бутерин. 2018 беше година, в която EOS доказа, че е по-скалируем и по-бърз от Етериум.Свързано изображениеДруга причина, поради която EOS може да се окаже печеливша инвестиция през 2019, е фактът, че той не изисква разработчиците да изучават собствени езици за програмиране (като Eтериум, който използва Solidity).


Cardano (ADA)


Cardano е първият проект, който се ръководи (захранва) от академични изследвания и научна философия. Това е платформа за развитието на децентрализирани приложения и внедряване на интелигентни договори, които имат предимство пред основните си конкуренти. Резултат с изображение за cardanoЕдна уникална характеристика на Cardano е слоестата архитектура, която позволява на интелигентните договори да се изпълняват на различно „място”, където се извършват транзакциите. Само това би трябвало да го направи много добър кандидат за средносрочни и дългосрочни инвестиции. Цената на ADA е $ 0.043

.

..

IOTA (MIOTA)Резултат с изображение за iota


IOTA е може би най-популярният крипто проект, който е силно и тясно свързан с феномена на новата ера, наречен "Интернет на Нещата" (IoT). Не само това, но IOTA е наистина уникален проект, тъй като не използва блокчейн сам по себе си, а нещо, наречено "The Tangle". Тези причини са достатъчни, за да направят IOTA една от най-добрите потенциални инвестиции за предстоящата година. В момента M IOTA се търгува на $ 0.33.


Binance Coin (BNB)


Binance е една от най-успешните крипто борси и най-впечатляващото е колко бързо успя да достигне върха (стартира през юли 2017). Компанията е и една от първите крипто борси за създаване на техен токен, наречен BNB.

Свързано изображениеСкоро след това BNB удобно се настани сред първите 20 криптовалути (на 14-то място по време на писането). BNB има ограничено предлагане от 190 799 308, което означава, че обменът ще става все по-популярен, търсенето на неговия токен ще се увеличи драстично, правейки го много добра потенциална инвестиционна възможност.


Ethereum Classic (ETC)


Има много съмнения относно оцеляването и потенциалния успех на Ethereum Classic . Днес ETC седи удобно на 17-то място по пазарна капитализация и е на цена от $5,40, което я прави една от най-успешните криптовалути на пазара. Свързано изображение

През 2019, ETC може да се окаже добра инвестиция, защото Eтериум се движи към система за "доказателство на залог" (PoS), което прави платформата подходяща за хората, които все още предпочитат консенсуса на "доказателство за работа" (PoW).


Basic Attention Token (BAT)


BAT се превърна в синоним на браузъра Brave, който е базиран на Chromium, изграден от желанието да се предпазват потребителите от злонамерен софтуер и всичко, което би могло да повлияе на поверителността им, като блокира търговците и рекламите. Резултат с изображение за bat tokenТъй като осигуряването на поверителността на потребителите ще продължи да бъде важен аспект на повечето крипто платформи през следващите години, то той може да се окаже отлична дългосрочна инвестиция. В момента токенът е класиран на 33-то място в CoinMarketCap и е на цена от $0.141.

NEO (NEO)Резултат с изображение за NEO token


NEO често беше в медийните заглавия през 2018, тъй като продължава да се стреми  към превръщането си в алтернатива за трансфери на активи, които понастоящем не са дигитални. Въпреки че може да се сравни с Етериум, NEO се различава от повечето други платформи благодарение на три уникални аспекта: NEO токенът не се дели, използва двустепенна платежна система (NEO и GAS), както и факта, че използва интелигентни договори. Много спекуланти твърдят, че NEO ще бъде един от най-големите проекти за 2019 година.


0X (ZRX)


През 2018 в криптосферата се наблюдава растеж на броя на децентрализираните борси, което има много смисъл с оглед на крехкия климат и начина, по който се разглежда поверителността в крипто екосистемата. Резултат с изображение за 0XИма много, които не знаят, но повечето от тези децентрализирани борси са изградени с помощта на 0x протокол (проект с отворен код, който позволява на ERC-20 токените да се търгуват директно в мрежата на Етериум ). През годините 0x се оказа много сериозен проект, който не спира да надгражда. Само тази причина обещава да направи 0x токена много добра инвестиция за 2019 година.


Заключителни думи


2019 г. се очаква да бъде вълнуваща година за криптовалутите, но винаги има риск. Тази статия се основава предимно на становища и при никакви обстоятелства не следва да се счита за солидна препоръка за инвестиции. Не забравяйте, че инвестирането в крипто е рискован бизнес и винаги трябва да отделяте време за изследвания, преди да се ангажирате напълно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света