НАЧАЛО Биткойн

Да не купиш Биткойн е най-голямата грешка някога – Робърт Кийосаки

08.03.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Да не купиш Биткойн е най-голямата грешка някога – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки е познат и уважаван във финансовия свят благодарение на влиятелната си книга "Богат татко, беден татко", която е насочила много хора към финансова независимост.

Книгата е продадена в над 40 милиона екземпляра в 100 държави, което означава, че вижданията на Кийосаки може да имат значителна тежест сред читателите му.

Въпреки че книгата на Кийосаки е написана преди създаването на Биткойн през 2009 г., неговата гледна точка за този дигитален актив е много търсена, като много хора следят профилите му в социалните медии за насоки и прогнози.

На 6 март Кийосаки сподели мислите си за Биткойн в публикация, като призова последователите си да не отлагат инвестирането:

Биткойн [е в разгара си]. Най-голямата грешка, която можете да направите, е да отлагате. Важно е да започнете, дори и само за $500. Следващата спирка е $300,000 за BTC през 2024 г.

Това изявление последва неотдавнашното достигане на нов исторически максимум (ATH) на Биткойн от малко над $69,000. Въпреки този крайъгълен камък, Кийосаки остава необезпокояван, разглеждайки сегашния скок на Биткойн само като начало на неговия потенциал през 2024 г.

Въпреки че подобни прогнози може да изглеждат амбициозни, някои анализатори виждат правдоподобни пътища към тези нива. Фактори като облекчаване на инфлацията, потенциално намаляване на лихвените проценти от страна на Федералния резерв, предстоящото халвинг събитие и устойчив приток на средства в ETF могат да стимулират покупателната активност през цялата 2024 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предупреждение за Биткойн от швейцарската национална банка

Томас Джордан, председател на Швейцарската национална банка, наскоро изрази опасенията си относно Биткойн, водещата криптовалута по пазарна капитализация, заявявайки, че тя “не е лишена от риск”.

28.04.2024 21:25 1 мин. четене

Биткойн халвингът ли ще разпали следващия голям подем на криптовалутите?

Халвинга на Биткойн (BTC) – значимо събитие, което се случва приблизително на всеки четири години – отдавна се свързва с повишена пазарна активност и начало на бичи цикли.

28.04.2024 18:00 2 мин. четене

Предупреждение за Биткойн инвеститорите – какво трябва да знаем

Разбирането на динамиката на пазара на Биткойн е от първостепенно значение за инвеститорите, навигиращи в нестабилната крипто индустрия.

28.04.2024 9:00 2 мин. четене

Биткойн достига нови върхове, но тези крипто акции се представят по-добре

Въпреки че Биткойн скочи до нови рекорди за всички времена през 2024 г., някои акции изпревариха печалбите му от 2023 г. насам.

28.04.2024 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.