НАЧАЛО Алткойни

Анализатор предвижда подем за Етериум и още 3 алткойна

февруари 27, 2023 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор предвижда подем за Етериум и още 3 алткойна

Майкъл Ван де Пoуп, известен криптостратег и анализатор, наскоро сподели прогнозите си за няколко популярни криптовалути.

Той смята, че Етериум (ETH) и Chainlink (LINK) са подготвени за възходящ импулс, докато е насочил погледа си към Polygon (MATIC) и Optimism (OP) като потенциални инвестиционни възможности.

Ван де Поуп отбелязва, че Етериум е показал сила, като се е задържал над нивото на подкрепа от $1,600. Въпреки че се сблъска с известна съпротива, когато се опита да се изкачи нагоре, той смята, че цялостната тенденция за алткойна е възходяща. Той обаче повдига и въпроса дали ще има друга добра входна точка за лонг.

Що се отнася до Chainlink, анализаторът вижда потенциал за продължителни ралита. Той предполага, че изглежда готов за продължаване на възхода до $10. Към момента на писане на статията LINK се търгува около $7.36, което е потенциал за ръст от над 35%, ако достигне целта.

Следващият актив в списъка на Ван де Поуп е Polygon, решение за мащабиране. Той планира да акумулира MATIC на цена от около $1.25, като заяви, че търпеливо изчаква лонг на долните граници на пазарите. Към момента на писане на статията MATIC се движи около $1.26.

И накрая, анализаторът е насочил погледа си към решението за мащабиране на слой 2 на Етериум Optimism. Според Ван де Поуп, OP изглежда е на ръба да отчете нов исторически връх. Той очаква зоната около $2.80 да се задържи като подкрепа, като би приел спад до $2.65, което според него би означавало, че пазарите са приключили с корекциите и са готови да потеглят към $3.50 за OP. Към момента на изготвяне на доклада стойността на OP е $2.95.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум: Може да предстои промяна в пазарния тренд – ето защо


Като цяло, прогнозите на Ван де Поуп показват, че може да има значителен потенциал за растеж на тези криптовалути, въпреки че както при всяка инвестиция, винаги има рискове, които трябва да се вземат предвид. Ще бъде интересно да видим как ще се представят тези монети през следващите седмици и месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Какви са очаквания за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене