НАЧАЛО Алткойни

Zilliqa (ZIL) скоро ще има NFT пазар

септември 6, 2021 10:32 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Zilliqa (ZIL) скоро ще има NFT пазар

DeFi екосистемата Zilliqa ZilSwap ще поддържа на еквивалент на OpenSea на Zilliqa.

Switcheo Network, платформа за оперативна съвместимост от втори слой, споделя подробности относно стартирането на пазара за незаменими токени (NFT) на ZilSwap.

Според официалното съобщение, споделено в блога на Switcheo Network, многофункционалната платформа за издаване на токени, съхранение и търговия на незаменими токени ще стартира на Zilliqa (ZIL).

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH) изглежда се насочва към $4,300

В сътрудничество със ZilSwap, базиран на Zilliqa децентрализиран финансов център, Switcheo Labs ще пусне “по-приобщаваща и достъпна NFT екосистема”.

Предстоящият пазар ще бъде оперативно съвместим с Етериум (ETH). Съществуващите NFT инициативи, базирани на Етериум, ще могат да мигрират към Zilliqa.

Екипът на Switcheo Network е сигурен, че това стартиране ще се превърне в решаваща стъпка както за пространството на цифровите колекционерски предмети, така и за напредъка на Zilliqa (ZIL):

Като платформа, която е добре позиционирана, за да завладее значителна част от NFT пространството, новият пазар ще служи за допълнително укрепване на позицията на ZilSwap като водеща платформа на Zilliqa.

Повече подробности за предстоящото пускане ще бъдат разкрити скоро.

За да отпразнуваме старта, на 15-ти септември 2021 г. ще бъде представена ограничената колекция от Bear Market NFT. Освен пускането на пазара, това издание ще отбележи първата годишнина на ZilSwap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене