Home

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

13.06.2024 8:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

Клементе определя, че без значение какво имат някои алткойни като предимства, търговците обикновено не вземат предвид, освен ако оценката не е разбрана.

Той заявява, че хората се объркват, когато искат да се потопят в по-рисковите води на търговията с алткойни, тъй като знаят, че имат твърде много технически жаргон и сложни стойностни предложения, за да бъдат лесни за разбиране за тях.

Освен това тези токени, с пазарни капитализации в размер на стотици милиони или дори милиарди, имат много ниски шансове за 10-15х възвръщаемост за средностатистическия инвеститор.

Хората, които търгуват с мемекойни, изглежда не са много опитни в сравнение с тези, които търгуват с Биткойн. Той го сравнява с избора на игра на покер с професионалист и игра на покер с хора със същото ниво на умения. Много хора избират втората опция, която отразява техния подход към пазарите на меме криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Ще помогнат ли Етериум ETF-ите на ETH да достигне нов исторически връх през 2024?

Уил Кай, ръководител на отдел „Индекси“ в Kaiko, посочи в доклад от понеделник, че „цената на ETH може да бъде особено чувствителна към ранните притоци към новостартиралите ETF-и.

24.07.2024 12:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.