НАЧАЛО Алткойни

Ето коя криптовалута може да задмине Solana (SOL) този бичи пазар

12.06.2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето коя криптовалута може да задмине Solana (SOL) този бичи пазар

Артър Хейс, съосновател на борсата BitMEX, направи амбициозна прогноза относно популярен конкурент на Етериум (ETH).

Той каза на водещата на Coin Bureau Джесика Уокър по време на скорошно интервю, че вижда как Aptos (APT) ще изпревари Solana (SOL) по време на този пазарен цикъл.

Хейс вярва, че Aptos може да се превърне във втория по големина L1 блокчейн след Етериум по отношение на пазарна капитализация, надминавайки Solana в рамките на следващите една до три години. Той каза, че ще се задълбочи в тази прогноза по-късно през летните месеци.

По времето, когато той направи своите забележки, Aptos се търгуваше на цена от $8.10 след 5.02% спад за 24 часа, с пазарна капитализация от $3.54 милиарда. През същия период пазарната капитализация на Solana възлизаше на $72 милиарда, докато цената й за монета беше $155 след спад от около 3.8%.

Мемекойните са тук, за да останат

Хейс също изрази мнението си относно трайната популярност на мемекойните и прогнозира, че тези активи ще продължат да бъдат част от пространството на дигиталните валути. Той обясни, че докато се печатат повече валута, хората все повече ще се обръщат към меме криптовалутите за спасение.

Освен това Хейс сравни потребителското поведение в модата с това на криптовалутите, при което хората се редят на опашка за продукти от висок клас, въпреки липсата на познания за стиловите тенденции; по подобен начин те търгуват с мемекойни само защото тези токени са станали много популярни, без да разбират техните случаи на употреба или технически подробности. Той подчерта, че простотата и свързаността са ключови фактори за успеха на мемекойните, особено сред новите участници в крипто пространството, които може да намерят други активи за твърде сложни или скучни за разбиране на пръв поглед.

Според него цялата идея зад мемекойн манията произлиза от естествената склонност на хората да следват модата и да се присъединяват към популярни движения, което го прави идеална отправна точка за хора, които са напълно зелени по отношение на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.