НАЧАЛО Алткойни

Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

януари 30, 2023 15:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

Общността на Floki Inu (FLOKI) гласува "за" на предложение за изгаряне на 4.2 трилиона токена на стойност над $100 милиона на своя междуверижен мост.

Според информацията предложението е било прието от 99.97% от общността, а 0.03% са били против него. Токените ще бъдат изгорени на 9 февруари 2023 г. Също така данъкът върху транзакциите на FLOKI ще бъде намален на 0.3% от 3 февруари.

Като обосновка, посочена в предложението са въпросите, свързани със сигурността на мостовете. Тъй като междуверижния мост съхранява около 56% от общото предлагане на FLOKI в обращение, експлойт на протокола би имал катастрофален ефект върху проекта.

С предлагане от 10 трилиона токена първоначално в мрежата на Етериум (ETH) – активът впоследствие се премести в по-бързата и по-евтина верига на BNB – в отговор на исканията на общността.

Тогава екипът на Binance Smart Chain (BSC) трябваше да пусне в действие нов договор с общо количество от 10 трилиона токена.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Цената е над $23,500 – можем ли да стигнем $25,000?


За да не се допусне общото количество на FLOKI в обращение да надхвърли някога общото предлагане от 10 трилиона токена и да се даде възможност на потребителите да прехвърлят своите токени от Етериум към BSC и обратно, се изисква мост между веригите.

Цената на Floki Inu вече започна да реагира на новото предложение за изгаряне. Активът започна да реализира сериозни печалби от 27 януари нататък, поскъпвайки с над 100%. На 30-дневната графика FLOKI е нараснал с над 180% при цена от около $0.000023, към момента на писане на статията.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене