НАЧАЛО Алткойни

Защо Binance премахна Helium (HNT) от платформата си?

октомври 10, 2022 9:56 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Binance премахна Helium (HNT) от платформата си?

От фондация Helium коментират премахването на токена на едноименния блокчейн от най-голямата крипто борса Binance.

Миналата седмица борсата премахна HNT от основните си търговски двойки. В изявление за Forbes говорителката на Binance Джесика Джунг заяви:

[Binance периодично преглежда] всеки цифров актив, който изброяваме, за да гарантира, че той продължава да отговаря на висок стандарт. Когато дадена монета или токен вече не отговаря на този стандарт или има промени в индустрията, ние извършваме по-задълбочен преглед и евентуално я изключваме от списъка, за да защитим нашите потребители.

Скот Сигел, главен оперативен директор на фондация Helium, заяви пред Forbes:

Няма основание Binance да извади от списъка няколко двойки с HNT. Няма промяна в целостта на HNT и тя продължава да отговаря на всички стандарти, които борсата определя…

Съществуват десетки други борси, които продължават да поддържат HNT. Надяваме се, че Binance ще обърне курса си и скоро ще пререгистрира останалите двойки за търговия с HNT.

Според Карол Ван Клиф, председател на практиката за блокчейн и цифрови активи в адвокатската кантора Bradley, борси като Binance понякога премахват токени, след като са били информирани за разследване или принудително изпълнение от агенция като Комисията по ценни книжа и борси. 

Изключването на HNT „ще привлече вниманието и ще накара хората да се чудят защо“, каза тя пред Forbes. 

Helium се фокусира върху изграждането на мрежа за интернет на нещата (IOT), захранвана от физически горещи точки. Helium е проектиран така, че да позволява на IOT устройствата, свързани към мрежата, да комуникират и да споделят данни. Токенът HNT се използва за възнаграждаване на участниците, които потвърждават покритието и осигуряват безжични горещи точки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал


Миналия месец основателите на Helium Nova Labs си партнираха с комуникационния гигант T-Mobile, за да пуснат Helium Mobile – разширение на 5G мрежата на блокчейн.

Очаква се тази услуга да стартира в началото на следващата година и да осигури покритие в САЩ. Абонатите ще имат възможност да печелят токени MOBILE като награда за споделяне на своите данни, „спестявайки пари от плановете си за мобилни услуги“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене

Цената на XRP завършва седмицата с близо 17% скок

Услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert сподели, че през последните петнадесет часа най-активните китове са прехвърлили близо 400 милиона XRP, както между неизвестни адреси, така и от борси.

ноември 26, 2022 16:00 1 мин. четене