НАЧАЛО Алткойни

Защо Binance премахна Helium (HNT) от платформата си?

10.10.2022 9:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Binance премахна Helium (HNT) от платформата си?

От фондация Helium коментират премахването на токена на едноименния блокчейн от най-голямата крипто борса Binance.

Миналата седмица борсата премахна HNT от основните си търговски двойки. В изявление за Forbes говорителката на Binance Джесика Джунг заяви:

[Binance периодично преглежда] всеки цифров актив, който изброяваме, за да гарантира, че той продължава да отговаря на висок стандарт. Когато дадена монета или токен вече не отговаря на този стандарт или има промени в индустрията, ние извършваме по-задълбочен преглед и евентуално я изключваме от списъка, за да защитим нашите потребители.

Скот Сигел, главен оперативен директор на фондация Helium, заяви пред Forbes:

Няма основание Binance да извади от списъка няколко двойки с HNT. Няма промяна в целостта на HNT и тя продължава да отговаря на всички стандарти, които борсата определя…

Съществуват десетки други борси, които продължават да поддържат HNT. Надяваме се, че Binance ще обърне курса си и скоро ще пререгистрира останалите двойки за търговия с HNT.

Според Карол Ван Клиф, председател на практиката за блокчейн и цифрови активи в адвокатската кантора Bradley, борси като Binance понякога премахват токени, след като са били информирани за разследване или принудително изпълнение от агенция като Комисията по ценни книжа и борси. 

Изключването на HNT “ще привлече вниманието и ще накара хората да се чудят защо”, каза тя пред Forbes. 

Helium се фокусира върху изграждането на мрежа за интернет на нещата (IOT), захранвана от физически горещи точки. Helium е проектиран така, че да позволява на IOT устройствата, свързани към мрежата, да комуникират и да споделят данни. Токенът HNT се използва за възнаграждаване на участниците, които потвърждават покритието и осигуряват безжични горещи точки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал


Миналия месец основателите на Helium Nova Labs си партнираха с комуникационния гигант T-Mobile, за да пуснат Helium Mobile – разширение на 5G мрежата на блокчейн.

Очаква се тази услуга да стартира в началото на следващата година и да осигури покритие в САЩ. Абонатите ще имат възможност да печелят токени MOBILE като награда за споделяне на своите данни, “спестявайки пари от плановете си за мобилни услуги”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Все още няма одобрение на спот Етериум ETF – крипто общността тръпне в очакване

С идването на полунощ се очаква решението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

24.05.2024 0:01 1 мин. четене

Pepe с ново важно постижение, въпреки масовите ликвидации

Pepe, популярна мемe монета, наскоро се превърна в гореща тема в света на криптовалутите. Въпреки значителните ликвидации през последните 24 часа, токенът продължава да напредва, записвайки нови върхови постижения.

23.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.