НАЧАЛО Алткойни

Защо Binance премахна Helium (HNT) от платформата си?

октомври 10, 2022 9:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Binance премахна Helium (HNT) от платформата си?

От фондация Helium коментират премахването на токена на едноименния блокчейн от най-голямата крипто борса Binance.

Миналата седмица борсата премахна HNT от основните си търговски двойки. В изявление за Forbes говорителката на Binance Джесика Джунг заяви:

[Binance периодично преглежда] всеки цифров актив, който изброяваме, за да гарантира, че той продължава да отговаря на висок стандарт. Когато дадена монета или токен вече не отговаря на този стандарт или има промени в индустрията, ние извършваме по-задълбочен преглед и евентуално я изключваме от списъка, за да защитим нашите потребители.

Скот Сигел, главен оперативен директор на фондация Helium, заяви пред Forbes:

Няма основание Binance да извади от списъка няколко двойки с HNT. Няма промяна в целостта на HNT и тя продължава да отговаря на всички стандарти, които борсата определя…

Съществуват десетки други борси, които продължават да поддържат HNT. Надяваме се, че Binance ще обърне курса си и скоро ще пререгистрира останалите двойки за търговия с HNT.

Според Карол Ван Клиф, председател на практиката за блокчейн и цифрови активи в адвокатската кантора Bradley, борси като Binance понякога премахват токени, след като са били информирани за разследване или принудително изпълнение от агенция като Комисията по ценни книжа и борси. 

Изключването на HNT “ще привлече вниманието и ще накара хората да се чудят защо”, каза тя пред Forbes. 

Helium се фокусира върху изграждането на мрежа за интернет на нещата (IOT), захранвана от физически горещи точки. Helium е проектиран така, че да позволява на IOT устройствата, свързани към мрежата, да комуникират и да споделят данни. Токенът HNT се използва за възнаграждаване на участниците, които потвърждават покритието и осигуряват безжични горещи точки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал


Миналия месец основателите на Helium Nova Labs си партнираха с комуникационния гигант T-Mobile, за да пуснат Helium Mobile – разширение на 5G мрежата на блокчейн.

Очаква се тази услуга да стартира в началото на следващата година и да осигури покритие в САЩ. Абонатите ще имат възможност да печелят токени MOBILE като награда за споделяне на своите данни, “спестявайки пари от плановете си за мобилни услуги”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.