НАЧАЛО Алткойни

Защо общата заключена стойност в Cardano е толкова малка?

май 7, 2022 10:49 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо общата заключена стойност в Cardano е толкова малка?

В скорошен туит, главният изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън твърди, че общата заключена стойност (TVL) в Cardano е малка, защото не взема предвид стейкнатите монети. Потребителите не са длъжни да заключват ADA токени, за да ги стейкват.

Ако и те бъдат прибавени към сметката, TVL на блокчейна ще достигне $19 милиарда, според Хоскисън. Това би го направило третата по големина платформа за смарт договори.

Въпреки това, 0xngmi (софтуерен инженер) сподели в Twitter, че DeFiLlama опроверга коментарите на Хоскинсън, потвърждавайки, че платформата изобщо не отчита стейкинга.

Етериум запазва голямата си преднина

TVL се превърна в най-популярния показател за измерване на успеха на определени проекти в рамките на индустрията на децентрализираните финанси.

Според данни, предоставени от агрегатора на данни DefiLlama, Етериум продължава да доминира в сектора на DeFi с общо $108.37 милиарда. Curve, децентрализирана борса, фокусирана върху стабилните монети, остава най-големият протокол по обща заключена стойност.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Този алткойн скочи след изброяване от Coinbase и Binance

Като цяло пазарният дял на Етериум възлиза на 55%, най-ниското му ниво досега. Преди година Етериум представляваше 67% от сектора на DeFi.

Класиране в сектора на DeFi

Terra и BNB Chain са съответно на второ и трето място. Те имат $28.92 милиарда и $12 милиарда съответно, в обща заключена стойност.

Към момента на публикуване TVL на Cardano възлиза на $202 милиона, което го поставя на далечното 32-ро място. Той се търгува под Thera, EOS, Gnosis, Celo, Astar и други вериги.

Minswap (MIN), водещият DEX на Cardano, загуби 40.34% от общата си заключена стойност за един месец. TVL на SundaeSwap (SUNDAE) е спаднал с 34.55% за същия период от време.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

400% ръст в децентрализираните приложения на Polygon тази година

Броят на децентрализираните приложения (dApps) в Polygon, платформата за мащабиране на Етериум, надхвърли 37,000, което представлява 400% увеличение от началото на 2022 г.

август 11, 2022 17:34 1 мин. четене