НАЧАЛО Прессъобщения

Задава ли се силен бичи пазар пред Биткойн сега? 

октомври 25, 2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Задава ли се силен бичи пазар пред Биткойн сега? 

Невероятно, но факт - след като изпратихме слаб месец септември, октомври също започна неочаквано зле с войната в Близкия Изток.

Това обаче не попречи на крипто пазарите да се възстановят, за да ни напомнят за едно изключително време, в което се намираме – а именно, последните месеци преди следващия халвинг.

В статията ще видим защо Биткойн може да скочи в няколко пъти през следващите месеци, както и да разберем как Bitcoin Minetrix може да се окаже “скритият победител” от цялата ситуация.

Пет причини, заради които можем да очакваме силен бичи пазар на Биткойн

Разбира се, не можем да лежим на стари лаври и да казваме, че нещо може да се случи “ей така”. Напротив, крипто инвеститорите доста добре си правят сметките. Ето и пет причини за растежа на Биткойн:

  1. Все по-голяма вероятност да се появат спотови Bitcoin ETF-и до края на тази година
  2. Предстоящ Биткойнv халвинг, който ще се случи след по-малко от 6 месеца
  3. Нарастващият интерес от институционални търговци
  4. Потенциалните намаляващи лихви в Еврозоната през следващата година
  5. Успехът на Ripple срещу SEC в съда.

Кога ще започне бичия пазар на Биткойн?

Много инвеститори се чудят кога ще започне следващият крипто бум, тъй като очакват значителни нараствания в крипто графиките след седмици на стабилни цени.

Изпълнителният директор на ARK Invest, Кати Ууд, предсказа цена на Биткойн, която според нея ще стигне поне 10 пъти по-висока през 2030 г. в сравнение със сегашната. Това би означавало цена на Биткойн от около $315,000. Но според Ууд, това би бил само най-лошият сценарий. В най-добрия случай, тя очаква цената да бъде 50 пъти по-висока. Това би означавало, че един Биткойн трябва да струва около $1.57 милиона през 2030 г.

Bitcoin Minetrix може да бъде скрития фаворит от този бичи пазар

Bitcoin Minetrix е проект, който се очертава като потенциалния скрит фаворит от бичия пазар в крипто индустрията. Една от най-главните причини за това е фокусът му върху облачния добив на Биткойн. В контекста на растящата цена на Биткойн и ограничените награди от традиционния добив, Bitcoin Minetrix предлага интересна и свежа алтернатива.

Системата Stake-To-Mine е може би “черешката на тортата” в списъка с предимствата на Bitcoin Minetrix. Това е концепция, която съчетава принципите на Proof of Stake (потвърждение чрез блокиране) с традиционния добив. Тази иновация позволява на собствениците на монетата да участват в добива, без да се налага да инвестират в скъпа техника или да се грижат за сложни настройки, подмяна и енергийна консумация.

Предимствата на Stake-To-Mine обаче не спират тук. Тази концепция е изключително подходяща за решаване на един от най-големите проблеми с облачния майнинг – ненадеждността. Много платформи за облачен добив в миналото са били изложени на критика за липса на прозрачност или дори измами. С въвеждането на Stake-To-Mine, Bitcoin Minetrix предлага децентрализиран и прозрачен метод, който ще осигури на инвеститорите яснота и сигурност.

Какви са прогнозите за цената на Bitcoin Minetrix в условията на бичи пазар?

Със събраните до момента над $2,29 милиона, Bitcoin Minetrix със сигурност може да предложи много голяма стойност на своите инвеститори. Цената е атрактивна – едва $0.0112, като стейкинг пулът продължава да дава огромна доходност – над 250% на годишна база.

Предвид факта, че може да се очаква цената на Bitcoin да достигне $50,000 в най-близко бъдеще, то и наградите в следващите месеци преди халвинга могат да бъдат много големи.

Преминаването на границата от $30,000 беше много важно, тъй като това дава индикации за много голям растеж.

И тъй като Bitcoin Minetrix ще се възползва от облачния добив на Биткойн, то цената на $BTCMTX токена на платформата може да скочи и с до 300-400% в дните след края на ICO-то.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.