НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin премина границата от $30,000. Инвеститорите в Bitcoin Minetrix са големите печеливши?

октомври 23, 2023 17:45 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin премина границата от $30,000. Инвеститорите в Bitcoin Minetrix са големите печеливши?

Bitcoin премина границата от $30,000 за първи път от доста време насам, което със сигурност е много добра за инвеститорите.

Най-старата криптовалута успя да се “оттласне”, като рано през деня успя да се застопори на това ниво, което е голяма психологическа бариера. 

С близо 15% скок в цената само в рамките на последния месец, определено трябва да следим не само цената на Bitcoin, но и един от неговите много успешни форкове – Bitcoin Minetrix, който пък също се изстреля и събра над $2 милиона инвестиции.

Защо цената на Bitcoin е важна за неговите форкове?

До голяма степен всички инвеститори в Bitcoin форкове се интересуват от цената на “оригиналния” Bitcoin, тъй като той може да регулира и тяхната цена. В случая с Bitcoin Minetrix връзката е не просто голяма заради подобни концепции и прочие.

Bitcoin Minetrix е проект, изцяло базиран на клауд майнинга на Bitcoin, така че колкото по-висока е неговата цена, толкова повече потребителите ще печелят от своите добивни кредити.

Или казано с прости думи – ако искате да генерирате пасивен доход от криптовалути, то можете да инвестирате в Bitcoin Minetrix и да печелите от високата цена на Bitcoin.

Трябва ли да си купувам скъпа техника, за да добивам Bitcoin?

Добиването на Bitcoin традиционно изисква инвестиция в специализирана техника, известна като “копачки”. Тези машини са специално проектирани да решават сложни математически задачи и по този начин да добиват нови блокове в BTC блокчейна. Никой не ви спира да инвестирате в такива копачки и да започнете самостоятелно добив на Bitcoin. Това обаче съпровождащо с големи начални разходи, високи енергийни разходи и необходимостта от постоянно техническо обслужване.

Тук идва Bitcoin Minetrix с алтернативното си решение. Този проект предлага концепцията “Stake-To-Mine”, която дава възможност на инвеститорите да добиват Bitcoin чрез облачен майнинг. Това означава, че може да се възползвате от добиването на Bitcoin без директно да инвестирате в нова техника или да се занимавате с технически настройки.

Освен това, когато цената на BTC расте, това е автоматично в плюс за вас. Всеки кредит или част от Bitcoin, който добивате чрез Bitcoin Minetrix, ще увеличава стойността на вашия портфейл, когато пазарните цени нарастват. 

Знаете ли че: Bitcoin Minetrix успешно влезе в третия етап на предварителната си продажба. Побързайте, ако искате да се възползвате от атрактивните цени.

Така Bitcoin Minetrix предлага комбинация от пасивен доход и потенциал за голям растеж, което прави проекта доста атрактивен за множество инвеститори.

Какво е Stake-To-Mine идеята зад Bitcoin Minetrix?

Stake-To-Mine е нова (и по-скоро уникална) концепция в крипто света, която представлява комбинация между традиционния Proof of Work и Proof of Stake (PoS) механизма. PoS е консенсусен механизъм в блокчейн мрежите, където собствениците на криптовалути стейкват (или “блокират”) своите монети в портфейла си, за да поддържат мрежата. Възнаграждението, което получават, зависи от броя на монетите, които са заложени.

Основната идея зад Stake-To-Mine е да се използва механизма на PoS, за да се генерира доход чрез облачен майнинг. Този процес е децентрализиран и се изпълнява върху Ethereum блокчейна, който е известен със своята сигурност и прозрачност.

Облачният майнинг като концепция е добре познат в крипто общността – това е метод, при който инвеститорите “наемат” мощност от трета страна, която се грижи за техниката и техническата поддръжка. Факт е обаче, че има немалко измамници в тази индустрия, които обещават високи доходи, но не изпълняват обещанията си.

Bitcoin Minetrix идва с амбицията да промени това, предоставяйки децентрализирана, прозрачна и справедлива платформа за облачен майнинг. Целта на проекта е не само да предостави възможност за пасивен доход, но и да изчисти името на облачния майнинг и да го превърне отново в доходоносен бизнес.

Защо да инвестирам в Bitcoin Minetrix?

Разбира се, ако се чудите защо да инвестирате в $BTCMTX токена, то в следващите редове може да видите 4 причини:

  1. Проектът вече събра над $2 милиона, което е знак за доверие от крипто общността.
  2. Имате реална полза от токените, които ще служат за добиване на кредити.
  3. Големите стейкинг награди, които възлизат на 277% годишна доходност.
  4. Вече приема интеграция 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.