НАЧАЛО Прессъобщения

Забравете Ethereum, Solana и Cardano – Bitcoin BSC предлага най-високия пасивен доход с криптовалути

септември 15, 2023 18:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Забравете Ethereum, Solana и Cardano – Bitcoin BSC предлага най-високия пасивен доход с криптовалути

Ако някога се зачудите защо много инвеститори правят пасивен доход с криптовалути, ви съветваме да погледните лихвите по банковите депозити.

В свят, в който инфлацията буквално “изяжда” спестяванията и капитала, е трудно да се открие инвестиция, която може да се окаже достатъчно доходоносна, за да може не просто да “пробие” инфлацията, ами и да донесе чиста печалба.

Неслучайно Bitcoin BSC се превърна във водещ инструмент за крипто стейкърите, но това ще разгледаме малко по-късно.

Най-добрата стратегия за пасивен доход с криптовалути с Bitcoin BSC:

 1. Закупете Bitcoin BSC от сайта на предварителната продажба.
 2. Заложете своите токени в стейкинг пула.
 3. Изчакайте края на предварителната продажба и изтеглете 50% от спечелените токени.
 4. Продайте 50% от стейкинг печалбите си, за да генерирате ликвидност.

Постепенно изтегляйте и другите токени в следващите няколко месеца, като ви съветваме да оставите 20-25% от началната инвестиция и да чакате големия скок на цената, който често става около година след първочалния листинг на крипто борсите.

Идва краят на крипто стейкинга от платформи

Крипто стейкърите успяваха да правят много добри печалби, като залагаха своите Ethereum, Solana и Cardano токени в последните години. Увеличаващата се цена на крипто активите се посрещаше радушно от платформите, които трупаха огромни печалби, докато стейкърите се наслаждаваха на висока доходност…на пръв поглед.

Пример: Стейквате Ethereum за една година, като за една година ви предлагат годишна доходност от 10% (не е толкова висока, но няма да се спираме на това).

Имате няколко потенциални ситуации:

 • Най-добра ситуация: Купувате си един Етериум на цена от $2,000, стейквате го за една година. Цената се повишава на $3,000 в края на годината. В края на годината имате 1.1 ETH или $3300. Честито, спечелихте $1,300.
 • Реална ситуация 1: Купувате си един Етериум за $2,000. Цената се повишава на $3,000, но вие имате стейкинг токени. Ако прекъснете стейкинга, няма да получите обещаната доходност. Продавате своя Етериум, като се лишавате от голяма част от наградата си. Платформата обира почти всички дивиденти, а вие само печелите от цената..която пак се таксува.
 • Реaлна ситуация 2: Купувате си един Етериум токен за $2,000, като изчаквате 1 година, за да генерирате доходност. Печелите 10% доходност, но изчакването на падежа идва при цена от $1,500. В този случай ще имате $1,650, или сте генерирали загуба от $350.

Може би ще си кажете – ако бях инвестирал в Cardano или Solana, положението щеше да е различно? Ами, отговорът е пак не.

Защо Bitcoin BSC е новият фаворит на крипто стейкърите

Bitcoin BSC се появи съвсем наскоро на крипто пазара, но вече събра над $2 милиона в своята предварителна продажба и препуска бързо към софт капа, който е определен на $3.96 милиона.

За справка – точно предния петък, към 18:00, проектът беше събрал $218,000. Това навежда на мисълта, че все повече крипто инвеститори в България и по света усещат, че това може да е слевдащата топ Биткойн алтернатива на крипто пазара.

Но с какво точно грабва инвеститорите Bitcoin BSC? Нека видим.

Използва успешна концепция и я надгражда

Биткойн се превърна в най-успешната криптовалута на всички времена и основната причина е ограниченото предлагане на токени. Много шиткойни се опитаха с много ниска цена да направят голяма доходност на своите инвеститори, но до голяма степен говорим за pump & dump схемата.

Или казано на български – пирамида. При Bitcoin BSC предлагането ще е ограничено също като Bitcoin.

Но тук има няколко разлики, които са в основата на успеха досега:

 1. Цената е по-достъпна от Биткойн. Срещу $0.99 можете да си купите 1 $BTCBSC токен.
 2. Използва се Binance Smart Chain, която е бърза и ефективна. Освен това таксите за обработка на транзакциите са многократно по-ниски и няма да попаднете в ситуация да инвестирате 200-300 лева и да платите 60-70 лева в мрежови такси.
 3. Bitcoin BSC се основава на Proof-of-Staking модела, или доказателство за залог. Така пасивният доход не зависи от скъпоструваща техника за Биткойн майнинг, както и безбожно високи сметки за ток.

Крипто стейкинг наградите на Bitcoin BSC са като дивиденти – само че в пъти по-високи

Крипто стейкингът награждава участниците в стейкинг пула, като разпределя наградите за блок между участниците. Колкото по-рано се включите, толкова по-големи награди ще спечелите.

Към момента на писане на статията годишната доходност (APY) е 270%. Сравнете го с всяка крипто платформа – като може да се каже, че такива числа никъде не са постижими.

Каква е уловката, ще се запитате? Няма такава. Ето защо:

 1. Крипто стейкинг доходността се определя от броя участници. Когато има огромен брой участници, наградите за всеки един са по-малки. Bitcoin BSC е още “млад проект”, така че в следващите месеци и дори години наградите ще са високи.
 2. Bitcoin BSC е създаден за стейкърите, като процентът за залагане на токени е малко под 70%. Този модел работи и затова е направен по точни този начин.
 3. Няма посредници. Без значение кога закупите и заложите токените си, ще получите своите награди до момента на изтегляне на токените от стейкинг пула. Така ще си гарантирате, че никога няма да изпуснете най-добрата цена за продажба.

Прогноза за цената на Bitcoin BSC

В статията с прогнозата на цената на Bitcoin BSC разгледахме различните варианти. Не очаквайте 100Х увеличение на цената в следващите дни след края на предварителната продажба. Не ви и съветваме да инвестирате в подобни “уникални” крипто активи.

Реално до края на годината можем да очакваме да видим цени между $1.80 и $5, като търпеливите инвеститори ще трябва да почакват малко преди да видим потенциал за цени от $8 до $10.

Хипотетично, дори наградите стейкинг пула да паднат до 60% (далеч не очакваме да останат 270%), то 1,000 лева инвестиция биха направили вашата позиция над 2,500 лева. При цена на токен от $8, това може да направи потенциално да ви докара 20,000 лева или 20Х доходност.

Именно затова, ако искате да изкарате пасивен доход с криптовалути, търпението може да бъде най-големия ви приятел.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.