НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Bitcoin BSC за периода 2023 – 2030

септември 8, 2023 18:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Bitcoin BSC за периода 2023 – 2030

Bitcoin BSC стартира съвсем наскоро, но вече се утвърди като доста сериозно име в крипто средите, предоставяйки невероятна концепция на своите ранни инвеститори и доста атрактивна цена от $0.99, като пресъздава Биткойн от 2011 година, подобно на друг проект в близкото минало - BTC20.

Използването Proof-of-Stake механизма със сигурност помага, а Binance Smart Chain (откъдето идва и втората част на името “BSC”) пък предоставя невероятни ползи – като бърза обработка на транзакциите и най-важното – невероятно ниска цена, която да направи $BTCBSC полезен.

В тази статия ще разгледаме текущото положение на Bitcoin BSC, но също така ще хвърлим и един поглед към краткосрочното, средносрочното и разбира се – дългосрочното бъдеще на този проект.

Какво трябва да знам за Bitcoin BSC?

Ако вече сте проучили $BTBSC, то тази информация може да не е най-полезната за вас, но за всички, които се “срещат” с токена за първи път, ще опишем най-важните характеристики на този токен.

  1. Създаден е на Binance Smart Chain: За разлика от повечето токени, които са направени на Етериум веригата, то във веригата на Binance транзакциите са доста по-евтини и бързи за изпълнение, което може да добави допълнителна стойност към проекта.
  2. Използва успешната концепция на Биткойн: Една от основните причини за успеха на Биткойн беше бавното разпределение на токени. За разлика от много шиткойни, Bitcoin BSC разполага също с 21 милиона токена, като софт капът (малката капитализация) е 4 милиона токена, а при голям интерес ще бъдат отпуснати до 6.125 милиона общо токена. Това може да откаже “меме инвеститорите”, които искат да купят стотици милиони токени за 100-200 лева и обещания за 100Х доходност.
  3. Стейкинг наградите са все още високи: Стейкинг пулът е отворен още в предпродажбата, което означава, че можете да купите Bitcoin BSC токени и да ги заключите на момента. Ранните инвеститори могат много лесно да удвоят, ако не и утроят своите позиции, без да инвестират наново.

Ценова прогноза на Bitcoin BSC за периода 2023-2030 година

Разбира се, инвеститорите в проекти като Биткойн разглеждат много възможности, не просто бърза пазарна капитализация. Биткойн милионери станаха тези, които бяха достатъчно търпеливи, за да не се поддадат на “изкушението” да продават рано. 

Затова и ще ви покажем прогноза на това, което можете да очаквате от $BTCBSC.

Колко ще достигне Bitcoin BSC през 2023 година?

Цената на токена по време на предпродажбата е $0.99. Можем да добавим също, че над 55% от закупените токени са заложени, което е важен атестат за намеренията на инвеститорите. 

Очакванията за продажби само на стейкнатите печалби може да дадат подкрепа на цената. BTC20, който стартира при цена от $1 и достигна до $6 по-малко от месец след листването, прави възможно Bitcoin BSC да достигне цени в диапазона $4.50-$5 до края на тази година. 

Дори песимистичните ни прогнози показват, че едва ли ще падне под $1.80-$2, което означва до 100% нетна печалба, без да броим стейкинг наградите. 

Колко ще достигне Bitcoin BSC през 2025 година?

Годината след Биткойн халвинга често се счита за благоприятна за криптовалутите като цяло, което може да включва и алткойните и “копията” на Биткойн.

Ако Bitcoin BSC продължи да се развива и да интегрира с веригата на Binance Smart Chain, това може да увеличи потенциала му за растеж. Особено ако този проект стане широко приет и използван, цената му може да се покачи до нива от $8 до $10, както се спекулира.

Все пак, ако не се “сбъднат” прогнозите на анализаторите, то най-вероятно $BTCBSC ще гравитира между $3 и $5.

Колко ще достигне Bitcoin BSC през 2030 година?

Дългосрочните прогнози са много трудни за предсказване, тъй като много неща могат да се случат от тук нататък. С оглед на други проекти в индустрията и копията на Биткойн, виждаме, че потенциалът пред Bitcoin BSC да достигне $15 е напълно реален.

Ако от екипа успеят да ангажират голяма общност, можем да очакваме наистина големи неща. Дотогава може и да има голям прогрес за внедряването на дигитално евро или дигитален паунд (а защо не и да видим дигитален долар?), то със сигурност дигиталните активи ще станат много повече от “спекулативен” инструмент.

Как се представят различните Биткойн “клонинги”?

Разбира се, някои дребни инвеститори са крайно скептични към Биткойн “clones” (така се наричат имитаторите), тъй като смятат, че това може да е измама. 

Истината обаче е, че сред инвеститорите в тези алтернативи на Биткойн има както голям брой крипто ентусиасти, така и още по-голям брой “стари” фенове на Биткойн, които обаче са отблъснати от променящия се имидж на любимата им криптовалута, която от децентрализран инструмент опозиция на банковия сектор, се превърна в любим актив на…можете да познаете – банките.

И за да не празнословим, ще ви покажем таблица с някои много успешни Биткойн алтернативи, които спечелиха много фенове с годините.

*към момента на писане на статията. Източник: CoinMarketCap.

Заключение

Bitcoin BSC е много добра възможност да инвестирате в нов токен, който идва на цена $0.99 и ще разполага с 6.125 милиона токена в циркулация. Това дава шанс на ранните инвеститори да стейкнат своите токени, като се фокусират върху печалбата в дългосрочен план.

Очакванията на много анализатори са $BTCBSC да продължи да нараства като цена, а тези, които задържат токените си за по-дълго време могат да се окажат големите печеливши от ситуацията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.