НАЧАЛО Биткойн

Забавянето на потоците към спот Биткойн ETF е временно, а цената ще продължи нагоре

30.04.2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Забавянето на потоците към спот Биткойн ETF е временно, а цената ще продължи нагоре

Анализаторите от Bernstein, изследователска и брокерска фирма, остават оптимисти въпреки забавянето потоците към спот Биткойн ETF, като го разглеждат като временна пауза, преди Биткойн да възобнови възходящата си траектория към целта си от $150,000 до края на 2025 г.

Според Гаутам Чугани и Махика Сапра, забавянето на Биткойн ETF потоците се дължи на неотдавнашния халвинг. Те предвиждат бъдеща интеграция на ETF с платформи на частни банки, консултанти за управление на богатство и допълнителни брокерски платформи.

Въпреки че притокът на спот Биткойн ETF е намалял от 12 март насам, анализаторите смятат, че ще отнеме време BTC` да се превърне в широко приета препоръка за разпределяне на портфолио и за платформите да установят рамки за съответствие за ETF продуктите.

Повтаряйки от $150,000 за Биткойн, анализаторите цитират $12 милиарда нетни притоци на спот Биткойн ETF до момента и благоприятната позиция на водещите BTC копачи след халвинга.

В допълнение към Биткойн, анализаторите подчертават потенциалните възможности за растеж в други крипто ниши и проекти. Те идентифицират доминантността на Solana в обемите на USDC и интеграциите с Visa, Shopify и Stripe като обещаващи за основните плащания.

Те също така виждат потенциал в прокситата на DeFi сектора като Uniswap, GMX и Synthetix, както и в крипто игрите чрез блокчейна на Ronin.

Освен това те отбелязват растежа на пазара на активи в реалния свят, с токенизирани фондове на паричния пазар и държавни облигации на САЩ на блокчейн. Те подчертават оракула за данни и платформата за токенизация на Chainlink като неразделна част от инфраструктурата на тази ниша.

Като цяло анализаторите на Bernstein поддържат очакванията си, че общата крипто пазарна капитализация ще се утрои до $7.5 трилиона през следващите 18 до 24 месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Спад на новите Биткойн адреси – каква е причината?

Мрежата на Биткойн преживява значителен спад в създаването на нови адреси, достигайки най-ниското си ниво от юли 2018 г.

20.05.2024 8:30 1 мин. четене

Биткойн: Какво правят крипто китовете тази седмица

Активността на Биткойн (BTC) спадна до най-ниската си точка от началото на годината, тъй като криптовалутата установи нива на съпротива и подкрепа около границата от $65,000.

20.05.2024 6:00 2 мин. четене

Биткойн все още не е приключил бичия си цикъл – какво да следим

Ръководителят на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant вярва, че Биткойн (BTC) в момента е само по средата на своя бичи цикъл.

19.05.2024 10:30 1 мин. четене

Ето кои нива на Биткойн (BTC) трябва да следим

Биткойн (BTC) наскоро скочи до най-високото си ниво от повече от месец, показвайки силна възходяща инерция.

19.05.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.