НАЧАЛО Биткойн

Yuga Labs спечели $16.5 милиона от търг на Биткойн Ordinals NFT

март 7, 2023 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Yuga Labs спечели $16.5 милиона от търг на Биткойн Ordinals NFT

Yuga Labs, студио за дигитално изкуство и дизайн, спечели $16.5 милиона само за 24 часа от първия си търг на колекция на Биткойн Ordinals NFT.

Търгът включваше 288 Биткойн-базирани NFT от колекцията “TwelveFold”, като най-високата цена, платена от участник в търга, е малко над 7 BTC, или $161,000.

Колекцията беше обявена в края на февруари като лимитирана серия от 300 генеративни фигури, вписани върху Сатоши в блокчейна на Биткойн.

Yuga Labs се сблъска с критики от страна на крипто общността за начина, по който проведе търга, като някои посочиха недостатъци в процеса.

Биткойн Ordinals NFT и колекцията “TwelveFold” на Yuga Labs

Колекцията “TwelveFold” на Yuga Labs е уникална система за изкуство, базирана на решетка 12×12, създадена върху блокчейна на най-голямата криптовалута.

Всяко произведение на изкуството се генерира чрез уникален алгоритъм и се вписва върху сатоши в мрежата на Биткойн, което го прави единствен по рода си NFT.

Колекцията включва 300 произведения, от които 288 бяха продадени на търг. Успешните участници в търга ще получат артикулите си в рамките на една седмица, а неуспешните оферти ще бъдат възстановени в рамките на 24 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на Биткойн се задържа на ключови нива – какво да следим?


Критики на общността срещу Yuga Labs

Въпреки успеха на търга, Yuga Labs се сблъска с критики от страна на крипто общността. Някои хора установиха недостатъци в начина, по който компанията проведе търга.

Предстои да видим как Yuga Labs ще отговори на отзвука и дали той ще се отрази на бъдещи търгове и на репутацията на компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще направи голяма крачка през 2023 г. – според Бенджамин Коуен

Бенджамин Коуен, популярен крипто аналитик, наскоро сподели мислите си за бъдещите движения на цената на Биткойн в нова стратегическа сесия със съорганизатора на Altcoin Daily, Остин Арнолд.

март 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн: Вижда се светло бъдеще за криптовалутата – Galaxy Digital

Galaxy Digital сподели публикация в блога си, в която подчертава, че на хоризонта се задава голямо бичо събитие за Биткойн.

март 24, 2023 15:30 3 мин. четене

Биткойн осигурява сигурно убежище за инвеститорите – InvestAnswers

Според стратег в областта на криптовалутите – анонимния водещ на InvestAnswers – Биткойн, водещата криптовалута, в момента преживява най-добрата си маркетингова кампания в историята.

март 24, 2023 10:00 2 мин. четене

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене