НАЧАЛО Биткойн

Yuga Labs спечели $16.5 милиона от търг на Биткойн Ordinals NFT

март 7, 2023 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Yuga Labs спечели $16.5 милиона от търг на Биткойн Ordinals NFT

Yuga Labs, студио за дигитално изкуство и дизайн, спечели $16.5 милиона само за 24 часа от първия си търг на колекция на Биткойн Ordinals NFT.

Търгът включваше 288 Биткойн-базирани NFT от колекцията “TwelveFold”, като най-високата цена, платена от участник в търга, е малко над 7 BTC, или $161,000.

Колекцията беше обявена в края на февруари като лимитирана серия от 300 генеративни фигури, вписани върху Сатоши в блокчейна на Биткойн.

Yuga Labs се сблъска с критики от страна на крипто общността за начина, по който проведе търга, като някои посочиха недостатъци в процеса.

Биткойн Ordinals NFT и колекцията “TwelveFold” на Yuga Labs

Колекцията “TwelveFold” на Yuga Labs е уникална система за изкуство, базирана на решетка 12×12, създадена върху блокчейна на най-голямата криптовалута.

Всяко произведение на изкуството се генерира чрез уникален алгоритъм и се вписва върху сатоши в мрежата на Биткойн, което го прави единствен по рода си NFT.

Колекцията включва 300 произведения, от които 288 бяха продадени на търг. Успешните участници в търга ще получат артикулите си в рамките на една седмица, а неуспешните оферти ще бъдат възстановени в рамките на 24 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на Биткойн се задържа на ключови нива – какво да следим?


Критики на общността срещу Yuga Labs

Въпреки успеха на търга, Yuga Labs се сблъска с критики от страна на крипто общността. Някои хора установиха недостатъци в начина, по който компанията проведе търга.

Предстои да видим как Yuga Labs ще отговори на отзвука и дали той ще се отрази на бъдещи търгове и на репутацията на компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да достигне нови върхове според Glassnode – ето кога

Съоснователите на компанията за крипто анализи Glassnode смятат, че индексът на щатския долар (DXY) скоро ще се понижи и ще предизвика масивен бичи пазар на Биткойн (BTC).

септември 30, 2023 13:00 2 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

Доларът засенчва 115 други валути през последните 10 години, но не и Биткойн

Въпреки че премина през една от най-лошите инфлации на всички времена, щатският долар (USD) надмина 115 световни фиатни валути през последните 10 години на валутния пазар, но бе изпреварен от Биткойн (BTC).

септември 29, 2023 22:00 2 мин. четене

Биткойн: Края на годината може да е много силен за криптовалутата – ето защо

Крипто трейдърът Майкъл ван де Поуп остава оптимист за представянето на Биткойн (BTC) през следващите месеци, въпреки последните предизвикателства.

септември 29, 2023 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.