НАЧАЛО Други

Yug Labs се отказа да прави промени по CryptoPunks след негативен отзвук от общността

22.05.2024 15:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Yug Labs се отказа да прави промени по CryptoPunks след негативен отзвук от общността

Главният изпълнителен директор на Yuga Labs Грег Солано обяви, че компанията ще прекрати промените в проекта CryptoPunks след реакцията на общността.

На 20 май официалният акаунт на CryptoPunks разкри „Super Punk World“ – нова NFT колекция, включваща 500 хибридни 3D скулптури на базираната в Ню Йорк художничка Нина Абни.

Колекцията включваше ръчно подбрани аватари, вдъхновени от отличителните черти на CryptoPunks и предишни творби на Абни, подбрани така, че да създадат 195 уникални 3D атрибута. Yuga Labs имаше за цел да запознае традиционните колекционери на изкуство с дигиталната собственост чрез това сътрудничество. Натали Стоун, генерален мениджър и ръководител на марката CryptoPunks, заяви, че целта е да се представят CryptoPunks на масите и да се подчертае значението на дигиталната собственост.

Общността обаче реагира остро срещу колекцията „Super Punk World“. Критиците нападнаха художествения стил, преосмислянето на емблематичен проект и акцента върху расата и пола. Някои твърдяха, че Yuga Labs унищожава CryptoPunks, а други заплашваха да продадат своите NFT. Влиятелни личности и търговци разкритикуваха колекцията, като призоваха общността да изолира Yuga Labs и да продължи напред.

В отговор Солано обяви, че Yuga Labs вече няма да променя колекцията CryptoPunks, която ще остане децентрализирана и запазена в блокчейна. Компанията планира да подкрепи музеи и институции в придобиването на CryptoPunk NFT и в образоването на тяхната аудитория за колекцията. Освен това колекцията на Абни може да бъде разпратена чрез airdrop събитие на притежателите на SuperCoolWorld.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

БРИКС: Съюзът с исторически ход, който ефективно зарязва долара

Алиансът БРИКС обяви споразумение с няколко държави извън съюза за уреждане на търговските сделки в техните национални валути, заобикаляйки използването на долара.

13.06.2024 10:00 1 мин. четене

Ето какво показват данните за инфлацията в Китай

Потребителските цени в Китай се отбелязаха леко увеличение през май, като Индексът на потребителските цени (CPI) се повиши с 0.3% на годишна база, почти същото като през април.

13.06.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.