НАЧАЛО Алткойни

XRP: Тревожен тренд за алткойна

ноември 28, 2022 18:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Тревожен тренд за алткойна

Въпреки мечият пазар, през последните седмици XRP се радваше на продължително рали. По-специално, активът получи тласък от продължаващото дело между компанията майка Ripple и Комисията за обмен на ценни книжа (SEC).

Сега обаче токенът изпитва устойчив натиск от продажби, губейки над $1.2 милиарда пазарна капитализация в рамките на 24 часа.

Според данни към момента на писане на статията XRP има пазарна капитализация от $19.09 милиарда към 28 ноември и се търгува за $0.379.

Анализ на цената на XRP

Според мнозина има вероятност инвеститорите да прибират печалби от неотдавнашното рали на актива. Интересното е, че корекцията намали надеждите на общността на XRP активът да си възвърне нивото от $0.50.

Освен това нивото от $0.38 действа като критична зона на съпротива и пробивът му може да доведе до евентуална ценова корекция. Като цяло, ако мечките упражнят по-голямо господство върху XRP, токена вероятно ще коригира до $0.35.


СВЪРЗАНО: Ето какво трябва да следят инвеститорите в XRP


Технически анализ на токенът

На фона на устойчивия натиск от продажби на XRP техническият анализ на токена е мечи, като обобщението на дневните измерители сочи „продава“ при 15, докато пълзящите средни са за „силна продажба“ при 13. На други места осцилаторите са „неутрални“ при 8.

Смята се, че токенът ще търси тласък от текущото дело на SEC. През последните месеци XRP има склонност да регистрира ценово рали, когато Ripple постигне незначителни победи в делото.

Тъй като делото наближава своя край се предполага, че и двете страни ще се стремят да уредят въпроса. Ако делото е в полза на Ripple, XRP ще се повиши и ще повлияе на общия пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене