НАЧАЛО Алткойни

XRP: Тревожен тренд за алткойна

ноември 28, 2022 18:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Тревожен тренд за алткойна

Въпреки мечият пазар, през последните седмици XRP се радваше на продължително рали. По-специално, активът получи тласък от продължаващото дело между компанията майка Ripple и Комисията за обмен на ценни книжа (SEC).

Сега обаче токенът изпитва устойчив натиск от продажби, губейки над $1.2 милиарда пазарна капитализация в рамките на 24 часа.

Според данни към момента на писане на статията XRP има пазарна капитализация от $19.09 милиарда към 28 ноември и се търгува за $0.379.

Анализ на цената на XRP

Според мнозина има вероятност инвеститорите да прибират печалби от неотдавнашното рали на актива. Интересното е, че корекцията намали надеждите на общността на XRP активът да си възвърне нивото от $0.50.

Освен това нивото от $0.38 действа като критична зона на съпротива и пробивът му може да доведе до евентуална ценова корекция. Като цяло, ако мечките упражнят по-голямо господство върху XRP, токена вероятно ще коригира до $0.35.


СВЪРЗАНО: Ето какво трябва да следят инвеститорите в XRP


Технически анализ на токенът

На фона на устойчивия натиск от продажби на XRP техническият анализ на токена е мечи, като обобщението на дневните измерители сочи “продава” при 15, докато пълзящите средни са за “силна продажба” при 13. На други места осцилаторите са “неутрални” при 8.

Смята се, че токенът ще търси тласък от текущото дело на SEC. През последните месеци XRP има склонност да регистрира ценово рали, когато Ripple постигне незначителни победи в делото.

Тъй като делото наближава своя край се предполага, че и двете страни ще се стремят да уредят въпроса. Ако делото е в полза на Ripple, XRP ще се повиши и ще повлияе на общия пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.