НАЧАЛО Алткойни

Ето какво трябва да следят инвеститорите в XRP

ноември 28, 2022 14:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво трябва да следят инвеститорите в XRP

XRP отбеляза огромен скок в началото на ноември, достигайки до около $0.5. След това видяхме спад до около $0.32, а през последните две седмици цената се е повишила с около 25%.  

Активът се приближи до зона на съпротива и ще трябва да преодолее нивото от $0.45, за да насърчи бъдещи покупки. Досега ралито беше подкрепено от истинско търсене. Смята се, че ако Биткойн (BTC) успее да скочи, XRP също може да отбележи големи печалби. 

На дневната графика XRP отбеляза директен спад на 8 ноември от $0.46 до малко над $0.40, а оттогава тази зона не е достигана отново. Това ниво е близо до минимума на обхвата (син) при $0.427, в рамките на който криптовалутата се търгуваше в продължение на седем седмици.

Биковете обаче имаха известна надежда. Обемът на баланса (OBV) проби важно ниво на съпротива от април насам, въпреки че цената все още не се е покачила толкова много. Само по себе си това значи, че зад отскока на XRP от нивото на подкрепа от $0.32 стои значителен натиск за покупки. 

Смята се, че ако зоната от $0.45 бъде пробита и повторно тествана като подкрепа, биковете може да поискат отново да влязат в дълги позиции. Междувременно всяко навлизане на цената в рамките на $0.45 може да се разглежда като възможност за продажба.

Неактивното предлагане тръгва назад, а открития интерес (OI) бавно нараства

Процентът на финансиране на Binance се смъкна отново стана отрицателен, дори когато цената се изкачи в зоната на съпротива. Това може да означава, че фючърсните търговци започват да стават мечи настроени. Социалната доминантностс беше на ниво от 0.7%, което е близо до най-ниските стойности за метриката от септември насам.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цена на Етериум: Прогноза за 2025 – 2030 г.


Според данните неактивният тираж е нисък. При 90-дневната графика се наблюдава връх от 1.23 милиарда XRP на 15 ноември, когато цената се повиши до $0.39. Оттогава насам цената отбеляза отдръпване до $0.36 и ново повишение. Това може да е знак, че напливът от продажби засега е намалял. 

XRP се изкачи от падането си до $0.33, но отвореният интерес регистрира по-високи дъна. От 14 ноември насам както OI, така и цената формират по-високи дъна, а това може да означава, че краткосрочните бикове са се окуражили.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене