НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP ще продължи да се разраства

ЮЛИ. 15, 2018 21:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP ще продължи да се разраства

XRP (XRP) HODL-ърите вероятно са прави, когато казват, че единствената причина, която пречи на Coinbase да регистрира XRP на платформата си, е, че SEC не е взела решение дали цифровият актив е ценна книга.

 


Според SEC, Биткойн и Етериум са децентрализирани до ниво, където не е необходимо SEC да регулира споменатите цифрови активи. Това след това дава предимство на Ethereum Classic (ETC) и Биткойн Кеш (BCH) да бъдат регистрирани на борсата тази година преди XRP.

Ако се замислим защо Coinbase вероятно ще добави ZCash (ZEC), Stellar (XLM), Cardano (ADA), Ox (ZRX) и  Basic Attention Token (BAT), е, че тези монети нямат съдебни дела срещу тях.

Но решението на SEC за XRP и 3 висящи съдебни дела засягат ли наистина разрастването на Ripple и XRP до останалата част от света?


Отговорът на този въпрос е твърдо не. Ripple и XRP вече са се децентрализирали от страната на основаването им - Америка. Доказателство за това може да се види с партньорството SBI и Ripple, което доведе до SBI Ripple, което е надлежно регистрирано в Япония. Също така има обменът на виртуални валутни единици (SBI), който е насочен към XRP, като главният изпълнителен директор твърди, че обменът ще бъде номер едно след като е напълно функционален.

Можем да видим и бързото разширяване на Ripple с офисите му в Мумбай. Ако американските офиси затворят, те пак ще оперират от друг континент. Също така има партньорство със Сантандер Банк, която използва софтуера Ripple в 50% от своите международни преводи, включително захранването на приложението OnePayFX, което се предлага в Европа и Южна Америка. SBI Holdings също е използвал xCur ren t за захранване на своите услуги SBI Remit.

На второ място, XRP е напълно отделен субект от компанията Ripple, както е описано по-рано. Това означава, че съдбата и бъдещето на цифровия актив на крипто пазарите остават в ръцете на крипто общността. Това, което трябва да се напомни на крипто-общността, е, че всяко съдебно решение срещу Ripple няма да засегне XRP, защото двете са напълно отделни неща. Ripple просто се сдобива с куп XRP , за да захрани своите софтуерни платформи за платежни решения.

В заключение, можем да кажем, че децентрализираната природа на криптовалутите е помогнала за разпространението на ХРР извън неговата страна на произход: САЩ. Компанията "Ripple" също разшири бизнеса си с няколко международни партньорства в Япония, Индия и Европа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance Coin все по-близо до това да измести Етериум в топ 10 класацията

Към този момент BNB вече е достигнал малко над 40% от пазарната капитализация на Етериум, което означава, че цената на токенът ще трябва да се утрои оттук, за да измести основния си конкурент.През пос...
АПР. 12, 2021 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Tezos (XTZ) скача с 25%

Tezos отбеляза забележителни печалби през последните седем дни, тъй като цената на родната криптовалута, XTZ, скочи с около 25%.Това идва на фона на новините за пускането на тестовата мрежа Tenderbake...
АПР. 12, 2021 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Оракулът за Binance Smart Chain Orakuru стартира с редица одити

Orakuru, оракулски протокол за Binance Smart Chain, наскоро завърши успешна продажба на токени в платформата за набиране на средства KickPad. В началото имаше значително търсене на проекта, като ...
АПР. 12, 2021 15:13 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света