НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP ще продължи да се разраства

ЮЛИ. 15, 2018 21:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP ще продължи да се разраства

XRP (XRP) HODL-ърите вероятно са прави, когато казват, че единствената причина, която пречи на Coinbase да регистрира XRP на платформата си, е, че SEC не е взела решение дали цифровият актив е ценна книга.


Според SEC, Биткойн и Етериум са децентрализирани до ниво, където не е необходимо SEC да регулира споменатите цифрови активи. Това след това дава предимство на Ethereum Classic (ETC) и Биткойн Кеш (BCH) да бъдат регистрирани на борсата тази година преди XRP.

Ако се замислим защо Coinbase вероятно ще добави ZCash (ZEC), Stellar (XLM), Cardano (ADA), Ox (ZRX) и  Basic Attention Token (BAT), е, че тези монети нямат съдебни дела срещу тях.

Но решението на SEC за XRP и 3 висящи съдебни дела засягат ли наистина разрастването на Ripple и XRP до останалата част от света?


Отговорът на този въпрос е твърдо не. Ripple и XRP вече са се децентрализирали от страната на основаването им - Америка. Доказателство за това може да се види с партньорството SBI и Ripple, което доведе до SBI Ripple, което е надлежно регистрирано в Япония. Също така има обменът на виртуални валутни единици (SBI), който е насочен към XRP, като главният изпълнителен директор твърди, че обменът ще бъде номер едно след като е напълно функционален.

Можем да видим и бързото разширяване на Ripple с офисите му в Мумбай. Ако американските офиси затворят, те пак ще оперират от друг континент. Също така има партньорство със Сантандер Банк, която използва софтуера Ripple в 50% от своите международни преводи, включително захранването на приложението OnePayFX, което се предлага в Европа и Южна Америка. SBI Holdings също е използвал xCur ren t за захранване на своите услуги SBI Remit.

На второ място, XRP е напълно отделен субект от компанията Ripple, както е описано по-рано. Това означава, че съдбата и бъдещето на цифровия актив на крипто пазарите остават в ръцете на крипто общността. Това, което трябва да се напомни на крипто-общността, е, че всяко съдебно решение срещу Ripple няма да засегне XRP, защото двете са напълно отделни неща. Ripple просто се сдобива с куп XRP , за да захрани своите софтуерни платформи за платежни решения.

В заключение, можем да кажем, че децентрализираната природа на криптовалутите е помогнала за разпространението на ХРР извън неговата страна на произход: САЩ. Компанията "Ripple" също разшири бизнеса си с няколко международни партньорства в Япония, Индия и Европа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света