НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP ще продължи да се разраства

ЮЛИ. 15, 2018 21:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP ще продължи да се разраства

XRP (XRP) HODL-ърите вероятно са прави, когато казват, че единствената причина, която пречи на Coinbase да регистрира XRP на платформата си, е, че SEC не е взела решение дали цифровият актив е ценна книга.


Според SEC, Биткойн и Етериум са децентрализирани до ниво, където не е необходимо SEC да регулира споменатите цифрови активи. Това след това дава предимство на Ethereum Classic (ETC) и Биткойн Кеш (BCH) да бъдат регистрирани на борсата тази година преди XRP.

Ако се замислим защо Coinbase вероятно ще добави ZCash (ZEC), Stellar (XLM), Cardano (ADA), Ox (ZRX) и  Basic Attention Token (BAT), е, че тези монети нямат съдебни дела срещу тях.

Но решението на SEC за XRP и 3 висящи съдебни дела засягат ли наистина разрастването на Ripple и XRP до останалата част от света?


Отговорът на този въпрос е твърдо не. Ripple и XRP вече са се децентрализирали от страната на основаването им - Америка. Доказателство за това може да се види с партньорството SBI и Ripple, което доведе до SBI Ripple, което е надлежно регистрирано в Япония. Също така има обменът на виртуални валутни единици (SBI), който е насочен към XRP, като главният изпълнителен директор твърди, че обменът ще бъде номер едно след като е напълно функционален.

Можем да видим и бързото разширяване на Ripple с офисите му в Мумбай. Ако американските офиси затворят, те пак ще оперират от друг континент. Също така има партньорство със Сантандер Банк, която използва софтуера Ripple в 50% от своите международни преводи, включително захранването на приложението OnePayFX, което се предлага в Европа и Южна Америка. SBI Holdings също е използвал xCur ren t за захранване на своите услуги SBI Remit.

На второ място, XRP е напълно отделен субект от компанията Ripple, както е описано по-рано. Това означава, че съдбата и бъдещето на цифровия актив на крипто пазарите остават в ръцете на крипто общността. Това, което трябва да се напомни на крипто-общността, е, че всяко съдебно решение срещу Ripple няма да засегне XRP, защото двете са напълно отделни неща. Ripple просто се сдобива с куп XRP , за да захрани своите софтуерни платформи за платежни решения.

В заключение, можем да кажем, че децентрализираната природа на криптовалутите е помогнала за разпространението на ХРР извън неговата страна на произход: САЩ. Компанията "Ripple" също разшири бизнеса си с няколко международни партньорства в Япония, Индия и Европа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Curve Dao Token (CRV) и Swipe (SXP) до Луната, твърди анализатор и трейдър (видео)

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима ‘Crypto Michaël’, каза, че Curve Dao Token (CRV) и Swipe (SXP) ще се изстрелят до Луната. CRV е токен за управление за Curve платформата, която стартира към ...
СЕП. 27, 2020 17:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето как криптовалутата на Uniswap може да се изстреля с 34%, според анализатор

Така казва псевдонимният анализатор, чиито неотдавнашни прогнози за новосъздадения DeFi токен се оказаха точни. В свой туит от четвъртък, той коригира възходящата цел на UNI / USD до $6.43. Двойката с...
СЕП. 25, 2020 19:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Chainlink демонстрира сила и отскочи с 30%

След шестседмичен спад от върха си, Chainlink отскочи с 30% в последните 24 часа след като имаше разпродажба от член на разработническия екип, който оказа сериозен натиск върху цената. Силният от...
СЕП. 25, 2020 13:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тим Дрейпър разкри крипто портфолиото си

Милиардерът разкри по време на виртуалната инвестиционна конвенция Linqto, че държи криптовалутата на Ripple, 4-тата по пазарна капитализация криптовалута в света. Дискутирайки алткойно портфейла...
СЕП. 24, 2020 13:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света