НАЧАЛО Алткойни

„XRP най-безполезната пъмп и дъмп схема в цялата индустрия“ – Крейг Райт

декември 29, 2022 9:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
„XRP най-безполезната пъмп и дъмп схема в цялата индустрия“ – Крейг Райт

Ripple остава на фокус, изправена пред Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) в съдебно дело.

Докато регулаторът съди блокчейн компанията за незаконна продажба на XRP токени на стойност над $1.3 милиарда, самопровъзгласилият се Сатоши Накамото започна словесна атака срещу цифровия актив.

Язвителни критики към Д. Шварц

Всъщност Крейг Райт, австралийски компютърен учен, който твърди, че е създателя на Биткойн (BTC), нападна главния технически директор на Ripple и един от оригиналните архитекти на XRP Ledger Дейвид Шварц в серия от туитове.

Размяната започна с изказването на Райт, че „Биткойн никога не може да бъде приет от институционални инвеститори, докато системата не бъде възстановена по съдебен ред“, което Шварц определи като „глупаво по много причини“.

След това Райт заяви, че Шварц „никога не е разбирал Биткойн“ и че „също така е толкова далеч от разбирането на всичко, свързано с Биткойн“, тъй като като смята, че „Ripple има нещо общо с блокчейн“. Той също така каза:

Но все пак, той е създал XRP… най-безполезната пъмп и дъмп схема в цялата индустрия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Какво може да предстои догодина? – Майкъл ван де Поуп


Райт редовно прави скандални коментари

Много хора са скептични към твърденията на Райт, че е Сатоши Накамото като често дефанзивните му реакции не помагат да се разсеят тези опасения. Той е известен с това, че не подбира думите си по време на публични изяви. 

В интервюто за The Sunday Project, той нарече водещия Хамиш Макдоналд „че****ия“ няколко пъти, след като бе помолен да покаже доказателства, че е мистериозният създател на Биткойн.

Вземи учебник по право, виж какво е доказателство, завърши курс, и когато се върнеш и знаеш за какво по дяволите говориш, тогава можем да проведем дискусия. В противен случай си че****ия.

Д-р Райт е един от няколкото души, за които се предполага, че стоят зад изобретяването на Биткойн.

Криптообщността обаче е скептична към твърденията на австралийския бизнесмен, че той е единственият човек, който стои зад псевдонима, и гледа на твърденията му с известна предпазливост. 

В публикация в блога си от 2016 г., той за първи път сподели това твърдение. Райт също така предостави доказателство под формата на криптографски ключове, които са свързани с идентичните блокове Биткойн, които Накамото е предал на разработчик на име Хал Фини през 2009 г. като част от първата транзакция, използваща валутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене