НАЧАЛО Алткойни

XRP китовете се подготвят за потенциален скок на цената

декември 14, 2022 7:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP китовете се подготвят за потенциален скок на цената

Блокчейн данните показват, че крипто кит е изтеглил XRP на стойност $33 милиона от Binance, което може да се окаже положителен факт за цената на алткойна.

Според данни от услугата за проследяване на крипто транзакции Whale Alert през изминалия ден във веригата са забелязани две значителни транзакции с XRP. Първият от тези трансфери включваше движение на малко под 50 милиона монети, на стойност около $18.8 милиона към момента на транзакцията. Такива големи трансфери обикновено са знак за активност или на един кит, или на организация, съставена от множество големи инвеститори.

Движенията от тези огромни притежатели понякога могат да окажат забележимо въздействие върху пазара, но това в каква посока ще се насочи цената зависи от намерението, което стои зад техния ход.

Ето някои допълнителни факти относно тази сделка, които могат да разкрият за целта зад нея:

Изглежда, че адресът на изпращане в случая на тази транзакция с XRP е бил портфейл, свързан с криптоборсата Binance. Получателят, от друга страна, е бил неизвестен адрес, което означава, че не е бил свързан с никоя известна централизирана платформа.

Такива портфейли обикновено са лични и инвеститорите обикновено изтеглят монетите си от платформи като борсите на тези адреси, за да ги задържат за продължителни периоди. По този начин китът, който прави такава транзакция за изтегляне, предполага, че може да е бичи настроен към цената на XRP в момента.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Очаква ни глобален икономически колапс – Робърт Кийосаки


При другия голям трансфер днес беше отчетено движението на около 38.9 милиона XRP, което се конвертира в приблизително $14.4 милиона спрямо цената, на която се търгуваше криптовалутата при изпращането им. По-долу са представени подробности за тази транзакция.

Подобно на другата транзакция, тази също беше изходящ поток, направен от Binance към личен портфейл. Всъщност, както изпращащият, така и получаващият адрес са били абсолютно същите за двата трансфера, извършени в диапазон от седем часа.

Това предполага, че един и същи кит вероятно е участвал и в двете транзакции и е изтеглил общо $33.2 милиона от Binance през изминалия ден. Ако китът наистина е направил тези тегления с цел акумулация, докато цените са надолу, тогава пазарът може да види бичи ефект от това.

Към момента на писане на статията цената на XRP се колебае около $0.37, което представлява спад от 1% през последната седмица. Горната графика показва неотдавнашната тенденция в стойността на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене

Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

Общността на Floki Inu (FLOKI) гласува „за“ на предложение за изгаряне на 4.2 трилиона токена на стойност над $100 милиона на своя междуверижен мост.

януари 30, 2023 15:10 2 мин. четене