НАЧАЛО Алткойни

XRP китовете купуват за десетки милиони – какво да очакваме?

06.03.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP китовете купуват за десетки милиони – какво да очакваме?

XRP, криптовалута, поддържана от Ripple Labs, предизвика множество спекулации сред търговците и инвеститорите на световния крипто пазар.

Това беше стимулирано от две значителни акумулации на XRP токена. Тези придобивки привлякоха вниманието на по-широкия крипто пазар, като съвпаднаха с търговията на XRP, спадайки до границата от $0.6 към момента на писане на статията.

Според данните, предоставени от платформата за проследяване на блокчейн Whale Alert, два неидентифицирани портфейла са придобили общо 38.7 милиона броя XRP в две отделни транзакции. При първата транзакция са придобити 19.21 милиона XRP броя на стойност $12.03 милиона през Binance от анонимен портфейл. 

При втората транзакция бяха акумулирани 19.49 милиона XRP на стойност $12.20 милиона чрез същата борса, но от друг неидентифициран портфейл.

Тези транзакции предполагат повишено ниво на доверие сред големите притежатели на XRP, което отразява повишената активност на веригата за токена, подкрепен от Ripple.

Значителният спад от 8% към момента на изготвяне на статията, на който станахме свидетели през последните 24 часа  в цената на XRP, обаче доведе до спекулации относно последиците от тези натрупвания и разнопосочното движение на цената на токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.