Home

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

22.06.2024 8:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

Той подчерта, че всички претенции по груповия иск са били отхвърлени, като повтори, че тази присъда не променя предишното решение на съда в Ню Йорк, според което XRP не е ценна книга.

Гарлингхаус твърди:

“В момента, в който се появи информация за XRP, тя е на разположение на потребителите. Няколко новинарски медии съобщиха погрешно за решението по колективния иск срещу XRP. Това е голяма победа, тъй като доведе до отхвърляне на всички претенции за обезщетения, предявени по колективни искове и нищо в решението не променя факта, че XRP не е ценна книга.”

Според него става въпрос за ищец, който не е закупил токените си директно от Ripple и не може да каже дали е видял въпросните изявления при покупката или не. Той разкритикува тези, които стоят за иска, като опортюнисти, които търсят печалби от съдебните си дела.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.