НАЧАЛО Алткойни

XRP: Какво да очакваме след скорошния скок?

09.10.2022 10:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Какво да очакваме след скорошния скок?

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал сподели, че е оптимист за XRP и делото срещу Ripple.

Според него то ще бъде решено в полза на компанията за разплащания от Сан Франциско.

В скорошно видео на Real Vision Finance Пал сподели мнението си по отношение на шестия по по пазарна капитализация крипто актив.

Аз съм [с очаквания за възход]. Смятам, че това е нещо като специална ситуация, и мисля, че съдебното дело ще бъде решено положително, и тя ще се повиши…

Всъщност това е много използван протокол.

[…]Единственото нещо – американците не могат да инвестират в него, защото го свалиха от борсите.

Но като цяло той прави това, което се очаква да прави. Работи като средство за предаване на плащания. Нямам проблеми с него. Има много активност в блокчейна, а законът на Меткалф я остойностява адекватно на мястото, където се намира.

Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) за пръв път заведе дело срещу Ripple в края на 2020 г., твърдейки, че фирмата за разплащания е продавала XRP като нерегистрирана ценна книга. 

Според данни от платформата за блокчейн анализи Santiment, на 8 октомври Ripple [XRP] отбеляза най-високия дневен брой нови адреси, създадени в мрежата, от юли. 

От Santiment споделят, че новите адреси, създадени в мрежата XRP на 6 октомври, са били общо 2,773, което е най-високият брой, който мрежата е виждала откакто бяха отчетени 2,866 нови адреса, създадени на 2 юли.

XRPNetwork скочи обратно над $0.52 при леко откъсване от останалата част от крипто пазара днес. Вчерашният ръст на мрежата беше най-високият от три месеца насам, като бяха създадени над 2,773 нови адреса на XRP. 

Скокът на новите адреси в мрежата съвпадна с движението на цената на крипто актива над нивото от $0.52.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Трейдър, предвидил срива, сега прогнозира отскок


Досега през октомври XRP успя да регистрира около 8% ръст в цената си. Това допълнително доведе до скок в съотношението между притежателите на XRP, които са отбелязали печалби от инвестициите си, и тези, които са регистрирали загуби.

XRP се представи по-добре от общия пазар поради положителните очаквания за разрешаване на правната битка между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Наскоро окръжният съдия Торес разпореди разкриването на документи, свързани с речта на Уилям Хинман от 2018 г., в която той заявява, че Етериум не е ценна книга.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) може да се срине – какво трябва да знаем

Анализатор и търговец на криптовалути, познат като Credible Crypto, изрази песимистична прогноза за цената на Cardano (ADA).

21.04.2024 7:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на Solana за следващата седмица

По-рано днес световният пазар на криптовалути се сблъска с волатилност, предизвикана от ескалиращото напрежение в Близкия изток.

20.04.2024 22:00 1 мин. четене

Отпразнува ли Илон Мъск “Денят на Dogecoin”?

Днес, 20 април, глобалната общност на Dogecoin празнува “Денят на DOGE”. Интересно е, че тазгодишният празник съвпадна точно с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

20.04.2024 21:00 1 мин. четене

Цената на Cardano може да скочи със 75% – време за покупка?

През последните месеци на 2023 г. и до края на март 2023 г. Cardano (ADA) показа значителни обещания, като изглеждаше готов за възходяща траектория, белязана от последователни етапи на по-високи върхове и по-високи дъна.

20.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.