НАЧАЛО Алткойни

XRP: Какво да очакваме след скорошния скок?

октомври 9, 2022 10:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Какво да очакваме след скорошния скок?

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал сподели, че е оптимист за XRP и делото срещу Ripple.

Според него то ще бъде решено в полза на компанията за разплащания от Сан Франциско.

В скорошно видео на Real Vision Finance Пал сподели мнението си по отношение на шестия по по пазарна капитализация крипто актив.

Аз съм [с очаквания за възход]. Смятам, че това е нещо като специална ситуация, и мисля, че съдебното дело ще бъде решено положително, и тя ще се повиши…

Всъщност това е много използван протокол.

[…]Единственото нещо – американците не могат да инвестират в него, защото го свалиха от борсите.

Но като цяло той прави това, което се очаква да прави. Работи като средство за предаване на плащания. Нямам проблеми с него. Има много активност в блокчейна, а законът на Меткалф я остойностява адекватно на мястото, където се намира.

Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) за пръв път заведе дело срещу Ripple в края на 2020 г., твърдейки, че фирмата за разплащания е продавала XRP като нерегистрирана ценна книга. 

Според данни от платформата за блокчейн анализи Santiment, на 8 октомври Ripple [XRP] отбеляза най-високия дневен брой нови адреси, създадени в мрежата, от юли. 

От Santiment споделят, че новите адреси, създадени в мрежата XRP на 6 октомври, са били общо 2,773, което е най-високият брой, който мрежата е виждала откакто бяха отчетени 2,866 нови адреса, създадени на 2 юли.

XRPNetwork скочи обратно над $0.52 при леко откъсване от останалата част от крипто пазара днес. Вчерашният ръст на мрежата беше най-високият от три месеца насам, като бяха създадени над 2,773 нови адреса на XRP. 

Скокът на новите адреси в мрежата съвпадна с движението на цената на крипто актива над нивото от $0.52.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Трейдър, предвидил срива, сега прогнозира отскок


Досега през октомври XRP успя да регистрира около 8% ръст в цената си. Това допълнително доведе до скок в съотношението между притежателите на XRP, които са отбелязали печалби от инвестициите си, и тези, които са регистрирали загуби.

XRP се представи по-добре от общия пазар поради положителните очаквания за разрешаване на правната битка между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Наскоро окръжният съдия Торес разпореди разкриването на документи, свързани с речта на Уилям Хинман от 2018 г., в която той заявява, че Етериум не е ценна книга.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.