НАЧАЛО Алткойни

XRP: Какво да очакваме през декември?

декември 6, 2022 16:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Какво да очакваме през декември?

С настъпването на последния месец на 2022 г. XRP все още е сред десетте най-големи дигитални актива по пазарна капитализация.

Алткойнът запазва позицията си въпреки турбуленциите, причинени от срива на управляваната от Сам Банкман-Фрийд криптоборса FTX.

Понастоящем се прогнозира, че стойността на XRP ще се повиши до края на годината, според алгоритмите за машинно самообучение на PricePredictions, като се вземат предвид технически показатели като индекса на относителната сила (RSI), конвергенция и дивергенция на пълзящата средна (MACD), пълзящата средна (MA), среден истински диапазон (ATR) и Болинджър лентите (BB).

Според тези данни седмата по големина криптовалута на пазара ще се търгува около $0.42 на 31 декември 2022 г., което представлява увеличение от приблизително 10% от текущата му стойност.

Струва си също да се отбележи, че прогнозите на алгоритмите за машинно самообучение са близки до оценките на крипто общността. Среднаната им прогноза за XRP дава цел от $0.41 до края на месеца, обобщени от гласовете на 1,758 потребители.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн


Въпреки това, като се вземат предвид индикаторите за технически анализ (TA) на TradingView за 1-дневни показатели, настроенията са мечи. Обобщеният отчет показва „продай“ с 13 сигнала за продажба. Осцилаторите дават резултат „купи“ с 2 сигнала за покупка, 0 за продажба и 9 неутрални. Пълзящите средни сочат към „силна продажба“ с 13 сигнала за продажба, 1 нетурален и 1 за покупка.

xrp-technicals

Междувременно цената на XRP е тясно свързана с развитието на съдебната битка между емитента на токена – Ripple Labs – и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), която скоро може да приключи с очакваното решение по съкратена процедура.

Алткойнът се повиши при подаването на молбите на двете страни за съкратено съдебно решение, точно както се случи след решението за предаване на документите на Хинман.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене