НАЧАЛО Алткойни

XRP: Какво да очакваме през декември?

06.12.2022 16:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Какво да очакваме през декември?

С настъпването на последния месец на 2022 г. XRP все още е сред десетте най-големи дигитални актива по пазарна капитализация.

Алткойнът запазва позицията си въпреки турбуленциите, причинени от срива на управляваната от Сам Банкман-Фрийд криптоборса FTX.

Понастоящем се прогнозира, че стойността на XRP ще се повиши до края на годината, според алгоритмите за машинно самообучение на PricePredictions, като се вземат предвид технически показатели като индекса на относителната сила (RSI), конвергенция и дивергенция на пълзящата средна (MACD), пълзящата средна (MA), среден истински диапазон (ATR) и Болинджър лентите (BB).

Според тези данни седмата по големина криптовалута на пазара ще се търгува около $0.42 на 31 декември 2022 г., което представлява увеличение от приблизително 10% от текущата му стойност.

Струва си също да се отбележи, че прогнозите на алгоритмите за машинно самообучение са близки до оценките на крипто общността. Среднаната им прогноза за XRP дава цел от $0.41 до края на месеца, обобщени от гласовете на 1,758 потребители.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн


Въпреки това, като се вземат предвид индикаторите за технически анализ (TA) на TradingView за 1-дневни показатели, настроенията са мечи. Обобщеният отчет показва “продай” с 13 сигнала за продажба. Осцилаторите дават резултат “купи” с 2 сигнала за покупка, 0 за продажба и 9 неутрални. Пълзящите средни сочат към “силна продажба” с 13 сигнала за продажба, 1 нетурален и 1 за покупка.

xrp-technicals

Междувременно цената на XRP е тясно свързана с развитието на съдебната битка между емитента на токена – Ripple Labs – и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), която скоро може да приключи с очакваното решение по съкратена процедура.

Алткойнът се повиши при подаването на молбите на двете страни за съкратено съдебно решение, точно както се случи след решението за предаване на документите на Хинман.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Неактивен инвеститор изненадващо разпродаде милиони в Етериум

В резултат на значителна промяна в екосистемата на Етериум участник от ранните етапи на първоначалното предлагане на монети (ICO) наскоро извърши значителна продажба, привличайки вниманието на цялата криптовалутна общност.

18.04.2024 20:00 1 мин. четене

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.