НАЧАЛО Алткойни

WSB скочи със 155% след като бяха възстановени предполагаемо откраднатите средства

май 5, 2023 12:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
WSB скочи със 155% след като бяха възстановени предполагаемо откраднатите средства

Криптовалутата WSB, която се рекламира като "официалната монета" на WallStreetBets общността, привлече вниманието на крипто света през последните дни.

Лицето, което стои зад предполагаемият “rug-pull” на WSB Coin, е върнало средствата, взети от проекта.

Ситуацията придоби интересен обрат, когато zjz.eth, лицето обвинено, че стои зад въпросния rug-pull, защити действията си в Twitter и обвини WSBMod, че печели от таен “airdrop” на меме монетата.

В крайна сметка откраднатите средства бяха върнати на проекта, което доведе до значително увеличение на цената на WSB Coin.
Спорът започна, когато WSB Coin отбеляза значителен спад в стойността си.

ZachXBT, следовател на данни от веригата разкри, че zjz.eth, член на WallStreetBets, е разпродал WSB на стойност над $600,000 от маркетинговите фондове на проекта.

След това вътрешният човек си е сътрудничил с модератор на WallStreetBets, за да източи мултисиг (multi-sig) касата на проекта.

WSBMod публично призова вътрешните лица в Twitter и поиска връщане на откраднатите средства. zjz.eth след това се обърна към Twitter, за да намери механизъм за връщане на отнетите средства и обвини WSBMod, че тайно източва WSB Coin чрез airdrop събития на стойност над $25,000, за да обогати модератора.

Общността разкритикува zjz.eth, че е разпродал откраднатите WSB и е спечелил над половин милион долара.

За да разреши ситуацията, WSBMod създаде 2/3 мултисиг, а zjz.eth върна над 4 милиарда WSB и 332 ETH, което възлиза на над $1 милион при текущите цени на криптоактивите. След връщането на средствата стойността на WSB Coin скочи с над 155%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.