НАЧАЛО Алткойни

Worldcoin търси ново партньорство с OpenAI, въпреки регулаторните проблеми

29.04.2024 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Worldcoin търси ново партньорство с OpenAI, въпреки регулаторните проблеми

Компанията Tools for Humanity, която стои зад Worldcoin, се занимава с проблемите, свързани с регулирането и неприкосновеността на личния живот, особено по отношение на процеса на регистрация чрез сканиране на ириса на очите за получаване на цифрови токени.

Основната цел на Worldcoin е да си сътрудничи с водещи технологични партньори като OpenAI, като в момента се водят дискусии относно потенциалното сътрудничество, като се използва опитът на OpenAI в областта на изкуствения интелект, включително приложението ChatGPT.

Въпреки критиките и регулаторните предизвикателства, главният изпълнителен директор Алекс Блания остава оптимист, като подчерта, че компанията провежда постоянни консултации с регулаторните органи, за да гарантира спазването на изискванията и жизнеспособността си.

В отговор на обратната връзка от регулаторните органи Worldcoin е въвела метод за проверка на самоличността и предоставя на потребителите възможността да поискат изтриване на своя World ID чрез приложението, като по този начин адресира опасенията относно законите за защита на личните данни на децата.

За да отговори на регулаторните опасения и да улесни плановете за глобално разрастване, Worldcoin променя марката си и прави корекции, за да отговори на регулаторните изисквания, включително предлагайки сферата за сканиране на ириса в различни цветове и пускайки я на пазара в цял свят.

Компанията също така разширява продуктовия си пакет с планове за блокчейн от втори слой, наречен World Chain, като същевременно продължава да разработва и модернизира прототипа на сферата за сканиране на ириса.

Въпреки че преди това прекъсна ICO за 50 млн. долара поради непредсказуемостта на пазара, подходът за финансиране на Worldcoin остава несигурен, без да се потвърждават плановете за използване на крипто капитализацията за по-нататъшно финансиране, въпреки че се полагат усилия за набиране на персонал с цел укрепване на екипа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.