НАЧАЛО Алткойни

Wisdom Tree пуска три нови борсово търгувани продукта за Solana, Polkadot и Cardano

март 30, 2022 14:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Wisdom Tree пуска три нови борсово търгувани продукта за Solana, Polkadot и Cardano

Американският доставчик на борсово търгувани фондове (ETF) WisdomTree продължава да разширява своите продукти за криптовалути в Европа, като пуска три нови борсово търгувани продукта (ETP), подкрепени от Solana (SOL), Cardano (ADA) и Polkadot (DOT).

WisdomTree обяви във вторник пускането на три нови физически поддържани крипто ETP, включително WisdomTree Solana (SOLW), WisdomTree Cardano (ADAW) и WisdomTree Polkadot (DOTW).

ETP вече са листвани на големи европейски дигитални борси като Xetra на Deutsche Boerse, швейцарската борса SIX и Швейцарската фондова борса. Очаква се паневропейската борса Euronext да изброи крипто ETP в Амстердам и Париж в четвъртък, се отбелязва в съобщението.

ETP са предназначени да предложат на инвеститорите в Европа друга възможност за получаване на експозиция към цената на Solana, Cardano и Polkadot чрез регулирани борси. SOLW, ADAW и DOTW имат общо съотношение на разходите от 0.95% и се предлагат за продажба в Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Италия, Ирландия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Полша, Испания, Швеция и Швейцария.

Новите ETP следват нарастващото предлагане на продукти за крипто активи от WisdomTree в Европа, присъединявайки се към продукти като WisdomTree Crypto Mega Cap Equal Weight ETP, който е подкрепен от физически активи, включително Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), както и WisdomTree Crypto Market (BLOC) и WisdomTree Crypto Altcoins (WALT).

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Трейдър споделя алармиращо предупреждение за крипто пазара

Ръководителят на WisdomTree за Европа Алексис Мариноф каза, че новото предложение има за цел да отговори на нарастващото търсене от страна на институционалните инвеститори за диверсификация на своето крипто портфолио, заявявайки:

Докато Биткойн и Етериум са в светлината на прожекторите, алткойните вече са жизнеспособни опции за много институционални инвеститори, предоставяйки повече възможности за диверсификация на своите крипто активи, точно както биха направили с всеки друг клас активи.

WisdomTree активно стартира ETP в Европа на фона на регулаторните препятствия в Съединените щати. В края на 2021 г. Комисията по ценни книжа и борси на САЩ отхвърли спот Биткойн ETF на WisdomTree, след като многократно отлага решението за продукта. Фирмата впоследствие промени своето заявление за BTC ETF, като посочи американската банка като попечител на своя BTC тръст.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

Над 700 нови криптовалути на пазара по време на засилена волатилност

През 2022 г. крипто пазарът се характеризираше със значителна волатилност – фактор, който вероятно щеше да повлияе на новите проекти, присъединяващи се към пазара.

август 16, 2022 14:42 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

TVL на Tornado Cash се увеличи с повече от $140 милиона

Общата заключена стойност в Tornado Cash отбеляза ръст през юли поради подновения интерес към децентрализираното финансиране (DeFi) и някои области на криптофинансовата индустрия.

август 15, 2022 19:01 1 мин. четене