Home

Възможност за пазара на алткойни след скорошния срив

20.08.2023 18:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възможност за пазара на алткойни след скорошния срив

Неотдавнашните данни, предоставени от Santiment, компания, специализирана в пазарната информация, показват потенциална възможност алткойните да се възстановят от загубите, които претърпяха поради значителния спад на крипто пазара през миналата седмица.

Според информацията, предоставена от платформата за крипто анализ, съществуват постоянни индикации, че алткойните в момента са подценени след резкия спад, преживян миналата седмица. Тази ситуация доведе до различни мнения сред инвеститорите относно скоростта на потенциалното възстановяване на пазара.

Използвайки метриката за съотношението между пазарна и реализирана стойност (MVRV), която оценява дали даден криптовалутен актив е оценен по-високо или по-ниско от действителната му стойност, анализът, извършен от Santiment, показа, че по-голямата част от алткойните понастоящем се търгуват под истинската си стойност.

Важно е да се отбележи, че пазарните капитализации са намалели значително през последната седмица, което води до различни гледни точки сред търговците. Докато някои очакват бързо възстановяване, други смятат това само за начален етап на по-значителен спад. Въпреки това е очевидно, че средната възвръщаемост в сферата на криптовалутите представлява исторически благоприятна възможност.

От Santiment също така подчертаха, че неотдавнашният пазарен срив е един от най-значителните спадове, наблюдавани през тази година. Въпреки това компанията изтъкна устойчивото високо ниво на активност сред китовете на Биткойн (BTC), дори и през този труден период.

Въпреки сътресенията, които се наблюдават на крипто пазарите, ситуацията остава динамична. Продължават да се осъществяват значителни транзакции, включващи суми в BTC, надвишаващи $1 милиона, което показва значително участие на влиятелни субекти по време на този спад. Интересно е, че не се наблюдава съществено намаляване на броя на големите портфейли, притежаващи криптовалути.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $26,150. Това демонстрира леко увеличение през последните 24 часа, но означава 13% намаление спрямо пика от $29,652 през последните седем дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн изпитва висока волатилност, след като Байдън отпадна от президентската надпревара

Джо Байдън, настоящият президент на САЩ, обяви, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 г.

21.07.2024 21:35 1мин. четене

Worldcoin са изправени пред обвинения в манипулиране на цените и контрол на пазара

Компанията Worldcoin (WLD) е подложена на критики вследствие на обвинения в манипулиране на цените, които породиха опасения относно интегритета на пазарните ѝ дейности.

21.07.2024 15:00 1мин. четене

Solana проби $170, превъзхождайки Биткойн и Етериум

Solana (SOL) отново е във възход, преминавайки прага от $170, надминавайки Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) през изминалата седмица.

21.07.2024 7:30 1мин. четене

Цената на Dogecoin се покачва на фона на повишената активност на китовете

Наскоро Dogecoin рязко повиши стойността си, като привлече вниманието със значителна седмична печалба.

21.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.