НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Все повече големи играчи се насочват към крипто

ОКТ. 25, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Все повече големи играчи се насочват към крипто

Главният изпълнителен директор на глобалната инвестиционна компания Skybridge Capital прогнозира, че крипто пазарите ще видят повече институционален интерес през следващите 12 до 18 месеца.

В нов епизод на The Best Business Show, Антъни Скарамучи каза на домакина Антъни Помплиано, че повече институционални инвеститори вероятно ще се включат в криптовалутата, докато регулаторите се движат да премахнат препятствията, свързани с покупката и притежанието на цифрови активи.


"Ще направя смела прогноза, Антъни. Мисля, че ще има институционални интереси през следващите 12 до 18 месеца, защото вече сте проверили регулаторната кутия и тази проверка на това поле ще доведе до институциите да кажат - 'Хей, трябва да вляза в това нещо. Трябва да притежавам част от това. Трябва да го разбера', а какво би казал Джордж Сорос? Той казваше ‘Инвестирайте и проучете по-късно.’ ”


Скарамучи разглежда възможността BTC, който в момента се търгува около $62,250, да се върне до $50 000, но той казва, че най-голямата криптовалута вероятно ще стигне шестцифрена стойност, след като Комисията за ценни книжа и борси на САЩ одобри първата партида фючърсни борсово търгувани фондове (ETF) на Биткойн.


“Вероятно ще достигне $150,000 през следващите 12 месеца. Ще се придържам към по-ранната си ценова цел, която споделих с вас в нашия SALT разговор, когато бяхте в моя подкаст. 

Мисля, че до края на годината сме на сто хиляди. Просто мисля, че това е така, защото сега е отворен портал... Шлюз беше отворен вчера, където една институция вече може да каже “Мога да купя това”.


… Някои от приятелите ми казаха: “Е, аз няма да се ваксинирам, докато FDA не одобри ваксината.” 


Така че това метафорично се случи за Биткойн. Получихте одобрение от SEC. Биткойн живее във финансовата регулаторна екосистема и не отива никъде и сега този портал се отвори за изискана институция, склонна към ранно осиновяване, за да каже: ‘Добре е да стъпя във водата тук. Няма да ме уволнят, ако притежавам това нещо’.”


Не Пропускай: Анализатор очаква нови върхове за тези три алткойна

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света