НАЧАЛО Биткойн

Все повече големи играчи се насочват към крипто

октомври 25, 2021 11:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Все повече големи играчи се насочват към крипто

Главният изпълнителен директор на глобалната инвестиционна компания Skybridge Capital прогнозира, че крипто пазарите ще видят повече институционален интерес през следващите 12 до 18 месеца.

В нов епизод на The Best Business Show, Антъни Скарамучи каза на домакина Антъни Помплиано, че повече институционални инвеститори вероятно ще се включат в криптовалутата, докато регулаторите се движат да премахнат препятствията, свързани с покупката и притежанието на цифрови активи.

“Ще направя смела прогноза, Антъни. Мисля, че ще има институционални интереси през следващите 12 до 18 месеца, защото вече сте проверили регулаторната кутия и тази проверка на това поле ще доведе до институциите да кажат – ‘Хей, трябва да вляза в това нещо. Трябва да притежавам част от това. Трябва да го разбера’, а какво би казал Джордж Сорос? Той казваше ‘Инвестирайте и проучете по-късно.’ ”

Скарамучи разглежда възможността BTC, който в момента се търгува около $62,250, да се върне до $50 000, но той казва, че най-голямата криптовалута вероятно ще стигне шестцифрена стойност, след като Комисията за ценни книжа и борси на САЩ одобри първата партида фючърсни борсово търгувани фондове (ETF) на Биткойн.

“Вероятно ще достигне $150,000 през следващите 12 месеца. Ще се придържам към по-ранната си ценова цел, която споделих с вас в нашия SALT разговор, когато бяхте в моя подкаст. 

Мисля, че до края на годината сме на сто хиляди. Просто мисля, че това е така, защото сега е отворен портал… Шлюз беше отворен вчера, където една институция вече може да каже “Мога да купя това”.


… Някои от приятелите ми казаха: “Е, аз няма да се ваксинирам, докато FDA не одобри ваксината.” 


Така че това метафорично се случи за Биткойн. Получихте одобрение от SEC. Биткойн живее във финансовата регулаторна екосистема и не отива никъде и сега този портал се отвори за изискана институция, склонна към ранно осиновяване, за да каже: ‘Добре е да стъпя във водата тук. Няма да ме уволнят, ако притежавам това нещо’.”

Не Пропускай: Анализатор очаква нови върхове за тези три алткойна

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн или фиат: Кое е по-добре за Индия на фона на спадащата рупия

Индийската рупия (INR) преживя труден месец, като отбеляза забележимо поевтиняване на валутния пазар въпреки последните тенденции на дезинфлация на цените в страната.

септември 24, 2023 15:00 2 мин. четене

Уолстрийт в готовност да налеят свеж капитал в крипто пространството

Основателят на SkyBridge Capital Антъни Скарамучи очерта потенциален катализатор, който може да окаже положително въздействие върху Биткойн (BTC) и други криптовалути.

септември 24, 2023 13:00 2 мин. четене

Държава от Централна Америка използва Биткойн за президентските избори

В резултат на базовата технология на Биткойн по време на общите избори в Гватемала през 2023 г. се появи забележителен случай. 

септември 24, 2023 12:00 2 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.