НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Анализатор очаква нови върхове за тези три алткойна

ОКТ. 25, 2021 08:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор очаква нови върхове за тези три алткойна

Крипто стратег и търговец предсказва огромно рали за Етериум, докато очертава ценовите цели за още два алткойна.

Търговецът, известен в индустрията като ‘Altcoin Sherpa’ сподели интересна прогноза със своите 136,600 последователи.


Той каза, че следи отблизо Етериум срещу Биткойн (ETH/BTC), тъй като очаква двойката да види значителен подем в рамките на следващите няколко месеца.


“ETH: Мисля, че двойката ETH/BTC продължава да се движи през следващите няколко седмици/месеци преди огромен ход по-късно тази година/Q1. 

Това вероятно отива малко по-високо, преди да направи по-нисък връх в краткосрочен план. 


Според мен Етериум няма да превъзхожда BTC през следващите седмици. ETH/USD достига ще стигне [нов] рекорд за всички времена [в близките няколко седмици].”Според графиката на търговеца той вярва, че двойката ETH/BTC ще се коригира през последните месеци на 2021 г., преди да видим голямо рали до януари.


Що се отнася до Етериум спрямо щатския долар, Altcoin Sherpa вярва, че той е готов да се увеличи до около $4,800 до следващия месец.


Не Пропускай: Раул Пал разглежда какво предстои за Биткойн и Етериум

Крипто стратегът също наблюдава ценовото действие на оперативно съвместимия блокчейн Polkadot. 


Според анализатора той смята, че Polkadot ще се консолидира срещу Биткойн (DOT/BTC) към края на годината преди масивен ръст в началото на 2022 г.


“Очаквам повече [движения в обхват] от двойката с BTC... Мисля, че двойката с BTC има добри катализатори за по-късно тази година за много силен възход.”Според графиката на търговеца, двойката DOT/BTC може да се покачи над 0.0011 BTC ($66.42) до февруари 2022 г., което означава потенциално повишение от близо 60% спрямо текущата цена от 0.00072 BTC ($43.47).


Разглеждайки токена на борсата за крипто деривати FTX (FTT), Altcoin Sherpa очертава потенциална цел от $80, след като се пробие съпротивата на $67.35.


“FTT. Все още е един от най-безопасните алткойни, които можете да имате.”


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света