НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Волатилността на Биткойн е цената за изключителното му представяне

МАЙ. 23, 2021 10:07 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Волатилността на Биткойн е цената за изключителното му представяне

След сравнение на растежа на Биткойн по отношение на обема и цената през последната година, Майкъл Сейлър заключи, че активът силен.

Нестабилността може да е страшна за някои инвеститори в BTC, но това е цената, която трябва да се плати за представянето му, което десетократно надминава това на индекса S&P в продължение на десетилетие, според изпълнителният директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър. 

 

Той също така определи Илон Мъск като “ентусиазиран” по отношение на флагманската криптовалута, дори и след последната критика от страна на главния изпълнителен директор на Tesla.

 

Говорейки за засилената волатилност, която Биткойн демонстрира през последната седмица, Сейлър се присъедини към други, като подчерта, че подобни драматични колебания трябва да се очакватна крипто пазара. Той обаче вярва, че това е малка цена за инвеститорите, които искат да реализират скандални печалби.

 

“Волатилността е цената, която плащате, за да се представя 10 пъти по-добре от индекса S&P за едно десетилетие и да надминава Nasdaq и S&P с осемкратно през последните 12 месеца.”

 


Той също така сравни масовия срив тази седмица с подобни събития, които се случиха на ‘Черния четвъртък’ през 2020 г., когато BTC загуби около 50% от стойността си в рамките на ден. 

 

Освен съществената разлика в цените между сега и тогава, той очерта значително по-голям обем на търговия на борси като Binance като катализатор, Това, според него, демонстрира, че “Биткойн оживява”.

 

Сейлър също бе попитан относно твърденията дали Илон Мъск “е предизвикал разпродажбата“ на пазара. Както беше съобщено по-рано, Tesla спря BTC плащанията за автомобилите си. Обявлението бе незабавно последвано от ценова корекция.

 

Докато Сейлър не даде директен отговор на въпроса, той описа Мъск като “ентусиазиран за Биткойн”. 

 

“Той е също толкова ентусиазиран колкото съм и аз.”

 

Освен това изпълнителният директор на MicroStrategy вярва, че Мъск би искал да работи с Биткойн общността, за да направи добива на актива още по-зелен.

 

MicroStrategy направи многобройни покупки, като Сейлър наскоро посочи, че “субектите, които контролирам, вече са придобили 111,000 BTC и не са продали нито едно сатоши. Биткойн завинаги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света