НАЧАЛО Биткойн

‘Вълкът от Уол Стрийт’ промени мнението си за Биткойн

март 23, 2021 8:36 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
‘Вълкът от Уол Стрийт’ промени мнението си за Биткойн

Според публикация във Fortune, известният инвеститор, борсов посредник и мотиватор Джордан Белфорт, който заяви, че Биткойн ще изчезне след масивната корекция през 2018 г., е променил възгледите си за водещата криптовалута в света и вярва, че BTC може да достигне $100,000.

Белфорт се нарича “Вълкът от Уол Стрийт“, със своята книга със същото заглавие, публикувана през 2012 г. През 2013 г. Мартин Скорсезе режисира едноименен филм с Леонардо Ди Каприо в ролята на Белфорт.

Негативни възгледи за Биткойн през 2017 г., Белфорт прогнозира BTC колапс

По време на разговора си с Fortune Белфорт призна, че е сгрешил за Биткойн, когато е прогнозирал колапса му в телевизионно предаване през 2017 г. Тогава активът успява да се доближи до нивото от $20,000.

Вълкът” беше сигурен, че Биткойн ще се срине под натиска на регулаторите. Това беше идеален начин за пране на пари, заяви той в шоуто, което ще накара правителствата да ги забранят.

Вълкът от Уол Стрийт е с позитивна нагласа за Биткойн сега

Мнението на Белфорт обаче сега е различно. Когато разговаря с Fortune, бившият брокер призна, че до момента Биткойн е придобил много по-голямо количество поддръжници, сред които има и много институционални купувачи.

Той вярва, че благодарение на своите предимства пред акциите (ограничени емисии) е възможно Биткойн в крайна сметка да достигне нивото от $100,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн се насочва към период на значителен възход, твърди стратег на Bloomberg

В Twitter, Макглоун изтъкна, че BTC е изпреварил златото – най-добре представящата се стока през 2023 г. – почти десет пъти. Той обясни това с ниския и нарастващ процент на приемане на дигиталните активи и намаляващото предлагане.

март 23, 2023 9:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели

Бенджамин Коуен, известен крипто аналитик, наскоро сподели своите виждания за бъдещето на Биткойн преди следващия бичи пазар.

март 23, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн спада след предупреждение на Фед за кредитна криза

Oпасенията за кредитна криза в резултат на значителното затягане на стандартите за кредитиране значително нараснаха в условията на банкова криза.

март 22, 2023 22:34 2 мин. четене