НАЧАЛО Други

Виталик Бутерин изненадващо се появи в Украйна

септември 11, 2022 14:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Виталик Бутерин изненадващо се появи в Украйна

Виталик Бутерин, съоснователят на Етериум, се появи на срещата на върха Kyiv Tech Summit в знак на подкрепа за Украйна в условията на продължаващия конфликт с Русия.

Бутерин изненада публиката, след като запази планираната си поява в тайна от съображения за сигурност, казват от Coindesk.

Посещението в разкъсваната от войната област е преди Сливането (The Merge) на Етериум (ETH) следващата седмица, което официално ще прехвърли мрежата от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS).

Организаторите на срещата съобщиха в Twitter, че това е първото посещение на Бутерин в Украйна. Все пак това не е първата му проява на подкрепа за страната след началото на руската инвазия в края на февруари. Роденият в Русия канадски гражданин Бутерин публично дари средства за военните усилия на Украйна и се включи в Twitter, за да заклейми виден представител на режима на Владимир Путин.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Поръчай карта Binance за шанс да спечелиш 5 BNB!


Той се присъедини към списъка с гости от фирми, базирани или произхождащи от Украйна, като Kuna Exchange, Celo Foundation, Near Protocol и Allbridge. Появиха се и ръководители от украинското Министерство на дигиталната трансформация.

Криптовалутите са виден пример за успех в Украйна по време на войната. Децентрализираната индустрия поддържаше работни места за разселените украинци, като същевременно осигуряваше линия на дарения за военните усилия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене

Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

Създателят на Cardano (ADA) твърди, че е открил катализатора, който ще сложи край на крипто зимата и ще предизвика масивно рали в цялата индустрия.

септември 25, 2022 11:55 1 мин. четене