Home

Висока волатилност при някои меме токени на фона на изборите в САЩ

22.06.2024 17:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Висока волатилност при някои меме токени на фона на изборите в САЩ

Крипто анализаторите предупреждават за продължаваща волатилност при монетите с политическа тематика (PolitiFi), особено във връзка с предстоящия президентски дебат в САЩ на 27 юни.

Според анализаторите на Bitfinex, PolitiFi токените сега се разглеждат като спекулативни активи, свързани с резултатите от изборите, което води до потенциални значителни колебания в стойността.

Дебатът ще включва политически предложения от Байдън и Тръмп, включително обсъждане на законодателните процеси, засягащи криптовалутите. Ключови теми като данъците върху капиталовите печалби и политиките за данъчно облагане на дигиталните активи биха могли да окажат влияние върху пазара, което потенциално може да доведе до значително движение на PolitiFi токените в зависимост от резултатите от дебата.

Неотдавна пуснатите токени като Super Trump (STRUMP), MAGA (TRUMP), Doland Tremp (TREMP) и Jeo Boden (BODEN) привлякоха вниманието, като комбинираната им пазарна капитализация надхвърля $1 милиард. През последната седмица обаче тези токени отбелязаха двуцифрени загуби, подбудени от слуховете за официален DJT токен в мрежата на Solana.

TREMP например показва 48% загуба на седмичните графики, докато при BODEN пораженията за същия период от време са само 28%. Другите меме монети на тема Тръмп също са на червено като при STRUMP и MAGA спадовете са съответно от 25% и 31% за последните 7 дни.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.