Home

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

22.06.2024 11:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

Тенденциите в технологиите за изкуствен интелект оказват значително влияние върху стойността им, като действат едновременно като предимство и пречка. Въпреки това, с нарастването на търсенето и появата на по-нови AI алткойни, този сектор демонстрира перспективен потенциал.

Докато Near Protocol, Render, The Graph и Injective са добре познати, няколко AI алткойна получават по-малко внимание поради по-ниската си популярност. Въпреки това много от тези монети демонстрират значителни перспективи за растеж през тази година, което подчертава техния пренебрегван потенциал на пазара.

Turbo (TURBO)

Тurbo е чудесен пример за мемe монета на тема изкуствен интелект, която отбеляза огромно увеличение от 3,013% през последната година. Към момента на писане на статията се търгува на цена от $0.00579, а през последните 30 дни е нараснала с 288%. Пазарната капитализация е $368 милиона.

Arcblock (ABT)

Проектът претърпя 40% спад на месечна база. Въпреки това от старта си е нараснал с над 3,100%. Към момента на писане на статията Arcblock се търгува на $2.70, с пазарна капитализация от $265 микиона. Въпреки колебанията ABT демонстрира устойчивост и остава опция за краткосрочни инвестиционни печалби.

AI алткойните предоставят значителни възможности за растеж, като вече са създали добра възвръщаемост на инвеститорите. При благоприятни пазарни условия и продължаващ технологичен напредък тези криптовалути могат да се превърнат в едни от най-добре представящите се на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.